Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

A Teher Tools ONsite Power lehetővé teszi, hogy bárhol bármikor fotózhassunk

2019.04.23. 12:49
Címkék: onsite, tether
Szerző: Karina

Az elmúlt években jelentősen változott a fotózás világa, hiszen az eszközök egyik legfontosabb tulajdonságává vált a hordozhatóság. A Profoto B1 öt évvel ezelőtti megjelenését, az akkumulátoros stúdióvakuk követték, ezzel lehetővé téve, hogy ne legyen szükség asszisztensre és áramellátásra a fények beállításához. Ez azonban még mindig csak egy átmeneti megoldást jelent, hiszen a többi eszköz hordozhatósága nem változott, csak a helyszíni világítás kérdése lett megoldva. A Tether Tools Onsite Power System megjelenésével arra törekszik, hogy áthidalja ezt a problémát.

Amit az Onsite Power rendszer nyújt, az a helyszínen használható áramellátás. A V-mount akkumulátorok ONsite Power rendszere normál váltóárammá alakítja az elektromos jeleket, ami biztonságosan teszi lehetővé a laptop csatlakoztatását, az akkumulátorok feltöltését és a rendszer energiaellátását. A Tether Table-el párosítva a rendszer a Tether asztal aljára rögzíthető. 

ONsite Power rendszer használata:

A rendszer rendkívül jól működik. A V-mount sokoldalúságot biztosít, és akár 5 órával meghosszabbítja a laptop alap üzemidejét, továbbá az USB portok segítségével a mobiltelefonok és kábelek csatlakoztatása is megoldható, így akár több eszköznek is egyszerre biztosítva az áramellátást.


A V-Mount akkumulátorok egyik fő előnye a teljesítmény. Míg a hagyományos kamerák akkumulátorának teljesítménye általában 1000-2000mAh, addig a V-mount akkumulátoroké 12800mAh-nál is magasabb. Ez a kiemelkedő teljesítmény lehetővé teszi, hogy a kamerák átlagos akkumulátor használatát a többszörösére növeljük, bárhol is vagyunk.

A rendszernek azonban vannak hátrányai, mivel kifejezetten 200W teljesítményre korlátozott. Ez azt jelenti, hogy a telefonok, tabletek és töltők töltésére kiválóan alkalmas, de nem támogatja a vakuk, asztali számítógépek vagy egyéb eszközök áramellátását.


A ONsite Power System beállítása

Míg a rendszer elsősorban a Tether Table Aero használatával van kialakítva, a szerelési lehetőségek meglehetősen sokoldalúak. A ONsite Power Pro Bundle csomagban található egy tápcsatlakozó, egy V-mount akkumulátor és egy univerzális konzolrendszer. Ez a rendszer nem csak erős rögzítést kínál, hanem gyors szétszerelési lehetőséget is biztosít.Kérem várjon!