Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

KUVRD-Univerzális objektívsapka

2019.05.28. 14:51
Címkék: objektívsapka,
Szerző: Karina


A cég célja, hogy minden professzionális fotós számára megteremtse a tökéletes feltételeket a munkájuk során. Hiszen mindig vannak nehézségek, amik felmerülhetnek a fotózás során, mint például az elveszett objektívsapkák vagy megfelelő tisztítószerek hiánya.

A cég elkötelezte magát, hogy megoldást keres ezekre a problémákra, hogy a végeredmény egy tökéletes fotózás legyen. Egy évet töltöttek azzal, hogy mérnökök segítségével, profi fotósok és videósok visszajelzésével megalkossák a termékeiket. Lépj be te is a KUVRD univerzális objektívsapkáinak világába!


A KUVRD univerzális objektívsapkái egyedülálló megoldást kínálnak az eszközeink mindennapos védelmére. Védje az objektíveit a víz, por és szennyeződések ellen. Az univerzális objektívsapkák teljesen lezárják és megvédik a lencséket. A KUVRD termékei multifunkcionális tervezést kaptak, így soha nem esnek le az eszközről, és nem is hagyhatjuk el őket. Magas minőségű gumiból készültek, ultra sztreccsesek és tökéletesen illeszkednek a 60mm-120mm közötti objektívekre.

A termék két méretben kapható: Micro-54mm-76mm ; Magnum-72mm-122mm


Kérem várjon!