Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Előrendelhető Instax mini LiPlay

2019.06.13. 12:48
Címkék: , instax, mini
Szerző: Karina

Új generációs, hangrögzítési képességgel rendelkező instax! Rögzítse az emlékeit instax képre hangüzenettel A „CONFETTI” mini-formátumú film és a „Star-illumination” négyzet formátumú film, fémkerettel is elérhető, eleganciát adva a képeihez.


A FUJIFILM bejelentette, hogy 2019 június 14-én vagy azt követően piacra dobja az instax mini LiPlay hibrid instant fényképezőgépet  mely támogatja a kreditkártya méretű filmeket. A modell az „instax” kamerák családjának egy új tagja, mellyel azonnal élvezheti a fotónyomatokat. A fényképezőgép fő egysége a legkisebb és legkönnyebb az instax sorozat történetében. Ugyanakkor a fényképezőgép olyan új funkciókat kínál, mint például a „Sound” * 1 funkció, amely hangüzenetet vagy más hangadatokat közvetít a fotónyomtatásban szereplő QR kód * 2 formájában, valamint a „ Közvetlen nyomtatás funkció * 1, hogy okostelefonjáról képeket nyomtasson instax filmre – még több szórakozást kínálva.


Az új „LiPlay” egy hibrid instant kamera, amely lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép hátoldalán lévő LCD monitoron keresztül ellenőrizze az eszközön rögzített fényképeket, és kiválassza a nyomtatni kívánt képeket. A fényképezőgép „Sound” funkciója legfeljebb tíz másodperces hangfelvételt képes rögzíteni. A funkció átalakítja a hangadatokat egy QR-kódba, és a kódot hozzáadja a fotóhoz, amellyel együtt kinyomtatja. A hangot 3 * egy okostelefonon lejátszhatja a kinyomtatott QR-kód szkennelésével * 4. Így olyan fotót készíthet, melyhez tartozik egy leírás a képen látható jelenetről. A fényképezőgép egy „közvetlen nyomtatás” funkcióval is rendelkezik, amely egy okostelefonnal készített fotót a LiPlay kamerához továbbítja kinyomtatásra. Könnyedén kinyomtathatja kedvenc képét az okostelefonjáról, és megoszthatja őket barátaival. Hogy a fényképfelvétel könnyen elvégezhető legyen, a fényképezőgép egy „Távoli felvétel” funkciót is kínál, így akár okostelefon funkciót is használhat a zár kioldásához, miközben Ön távol áll a kamerától.


A fényképezőgép teste kifinomult és stílusos. Kompakt és könnyű kialakítása miatt könnyen magával viheti. Az alapműveletekhez tartozó gombok és tárcsák, mint például a zárkioldás és a „Hang” funkció, fejlett működtetést kínálnak. Kiemelt figyelmet fordítottak a kamera textúrájának tökéletesítésére. A fényképezőgép három színben elérhető, amelyek mindegyike különböző felületi megjelenésű, például dombornyomott vagy sima felület.

A Fujifilm tovább bővíti az „instax” fotórendszer világát, a helyszíni fotónyomtatás élvezetéért.


*1:Az ingyenes „instax mini LiPlay” alkalmazást le kell tölteni és telepíteni kell az okostelefononra a Sound és Direct Print funkciók használatához
*2:QR Code a Denso Wave Inc. bejegyzett védjegye.
*3:A rögzített hangadatok egy évig tárolódnak attól a pillanattól kezdve, hogy egy speciális okostelefon alkalmazással feltöltötték a szerverre a kapcsolódó képpel együtt.
*4:QR A QR-kód olvasásához QR-kód beolvasási képességgel rendelkező okostelefonok szükségesek.


Kérem várjon!