Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Érkezik a Nikon D6?

2019.07.05. 21:56
Címkék:
Szerző: Szalay Gábor

Lassan eljön az ideje a Nikon profi szériájában a frissítésnek és úgy tűnik, hogy több full-frame DSLR modell is tükrös utódot kap még.
Bár a 2016. januári bejelentésű D5 még mindig az egyik legjobb profi kamera a piacon és még mindig etalonként tekintenek az AF-rendszerére, szinte biztos, hogy érkezik az utódja és nagyon valószínű, hogy ez lesz egyben a Nikon utolsó tükrös csúcsgépe is. Az aktuális pletykák 2020 eleji bejelentésről szólnak, ami azért is valószínű, mert így lesz ideje a Nikont használó sportfotósoknak, hogy frissítsék a felszerelésüket a 2020 júliusában induló tokiói nyári olimpiára. Bár sokan azt várták, hogy a D6 valamilyen hibrid megoldású lesz, ami ötvözi egymással a tükrös és a tükör nélküli technikát, a hírek inkább arról szólnak, hogy klasszikus tükrösként érkezik. A legérdekesebb értesülés szerint a D6-ban beépített szenzormozgatásos képstabilizátor lehet, nagyon erős videós képességek mellett. 

Nikon D6

Az aktuális híresztelések szerint a következőkkel érkezik a D6:
-szenzormozgatásos stabilizátor
-nagyon jó videós képességek
-kettős CFExpress kártyafogllat
-új dual Exprred processzor
-a D5-höz képest továbbfejlesztett AF
-beépített WiFi
-3,2 millió képpontos érintőképernyő
-továbbfejlesztett csendes exponálási módok

Arról is érkeztek hírek, hogy nem csak a D5, hanem további DSLR-kamerák is tükrös utódot kaphatnak, így a D750, D850 és az APS-C szenzoros D7500 vonalán várható még modellfrissítés.

forrás: www.nikonrumors.com
Kérem várjon!