Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Tartalmas frissítés jön a Blackmagic PCC 4K-hoz

2019.09.25. 10:44
Címkék: blackmagic
Szerző: Szalay Gábor

Bár az utóbbi időkben a 6K-s kamera bejelentése verte a legnagyobb hullámokat, a Blackmagic nem feledkezik meg a 4K-s változattal rendelkező felhasználókról sem.

A hamarosan érkező firmwarefrissítésben számos újdonság várható. Ilyen például az anamorf felvételek készítésének lehetősége közel 3K felbontásban. Korábban csak 1080p felbontással lehetett anamorf módban rögzíteni, a fejlődés pedig jól mutatja, hogy milyen pluszlehetőségek vannak még a kamera képfeldolgozó processzorában.Blackmagic Raw formátum használatakor például egy 2,6K-s kivágásban lesz lehetőség az anamorf rögzítésre, akár 120p képismétléssel is.

A frissítéssel könnyebbé válik a képkivágás beállítása is, ugyanis lehetőség nyílik egyéni segédvonalak elhelyezésére is, akár álló képkivágás szerint is. A képernyőn megjeleníthető lesz egy vízszintjelző is, így sokkal precízebbé válhatnak a kézből készített felvételek, de az újítás akkor is  hasznos, ha az állványon nincs saját szintező.

A frissítést jelenleg „hamarosan megjelenő” státusban van a Blackmagicnél, a  megjelenés pontos időpontját nem közölték.
Blackmagic PCC 4K

Kérem várjon!