Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Ne pánikolj! Legyél magabiztos úgy, hogy nem is adsz esélyt a kórokozóknak!

2020.03.03. 14:50
Címkék:
Szerző: Lizzy

A TÜV tesztek megbízhatóak. Ha azt állítják, hogy egy termék 99,99%-ban elpusztítja a baktériumokat, akkor az úgy is van. A Cyber Clean labor teszteredményei márpedig ezt állítják! Ráadásul olyan tisztítóeszközről van szó, melyhez nincs jelenleg hozzá fogható!

Mi a Cyber Clean?

Egy olyan tisztító gyurma, amely rugalamas anyagából adódóan beférkőzik a hagyományos tisztítóeszközök számára elérhetetlen helyekre, és az adott felületről minden olyan szennyeződést magába zár, ami nincs letapadva. Mindemellett, mivel anyagában alkoholt is tartalmaz, azon felületeket, melyekkel érintkezésbe lép, fertőtlenít is, mégpedig elképesztő hatékonysággal! Az autós (kék) és irodai (sárga) gyurma között csak a szín és az illat a különbség, állagában, anyagában nincs köztük különbség.


Hol tudod ezt használni?

Minden olyan felületen, melyet a kezeddel folyamatosan érintesz. Ilyen például telefonod kijelzője, a számítógép billentyűzete és minden olyan felület, melyet a kezeddel folyamatosan érintesz, vagy nem férsz hozzá normál tisztító eszközökkel. Ilyen például a számítógép billentyűzete, mely az egyik legfertőzőbb eszköz a közeledben; de a fényképezőgéped és objektíveid külseje is könnyen lesz poros, piszkos, és azt is folyamatosan fogdosod.
Mi, mikor egy fényképezőgépet a szenzortisztításra átveszünk, a tisztítás előtt először kívülről Cyber Clean-nel áttapogatjuk mielőtt kinyitjuk, és a tükör felcsapása előtt a bajonett belső felén lerakódott koszt is fel szoktuk vele szedni. Mindezt tesszük egyrész azért, hogy a lehető legpormentesebb környezetet biztosítsuk a tisztításhoz, másrészt azért, hogy a gép maga minél kevésbé koszolja vissza szenzort a takarítás után.
De drónt, állványt, fotós kiegészítőket és akár a fotóstáskát is remekül lehet tisztítani vele kívül-belül!  

Fényképezőgép és számítógép karbantartása mellett minden olyan felületet eredményesen tisztít és fertőtlenít, amire rányomod. Lehet az akár a hajszárító szűrője, légkondícionáló belseje, számítógép belseje, porszívó levegőszűrője, autó műszerfala és szellőzőrácsai, vagy egy táska elkoszolódott külső,- belső része. Nincs határa a felhasználásának, és ráadásul többször is alkalmazható! Egészen addig lehet vele tisztítani, míg anyaga meg nem telik kosszal.


Mindemellett még olyannyira környezetbarát is, hogy akár a házi rohasztóba is bedobható, teljes mértékben lebomlik, nem hagy káros anyagot maga után!

A tisztítási képessége sem mindennapos, és azzal, hogy TÜV laborvizsgálatokkal igazoltan fertőtlenít is, nagyon időszerű termékké vált! Ne maradj le a kínálkozó alkalomról, ragadd meg a lehetőséget, és keress olyan termékkel pénzt, ami még neked is kellhet otthonra, autódba! 

A hivatalos tanúsítványokat itt találod!


Légy te a tisztaság és a fertőtlenítés koronázatlan királya! 
99,99%-ban elpusztítja a kórokozókat!Kérem várjon!