Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

5 tipp, hogy mivel töltheted az idődet otthon

2020.03.20. 11:28
Címkék:
Szerző: Karina

Tudjuk, hogy a fotósok 95%-a ha teheti minden idejét a szabadban töltené, így az aktuális helyzet okozhat némi nehézséget számotokra. Tehát itt az idő, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyeket régóta halogatsz, és amelyek hozzátesznek a személyes fejlődésedhez.
Összegyűjtöttünk 5 javaslatot, amelyek kivitelezhetők otthonról. Tölts minőségi időt önmagaddal!


1. Nézz tutorial videókat, hogy fejleszt a képszerkesztő képességeid

Az, hogy otthon kell maradni tökéletes alkalom, hogy fejleszd szoftvertudásod. Csak nyisd meg a YouTube-ot és keress rá a kedvenc fotósodra, vagy az általad használt szerkesztő progamra és hajrá!


Tipp: Elkezdtük feltölteni a Capture One szoftver magyar nyelvű feliratát a Capture One hivatalos tutorial videóihoz.


2. Fotózz otthon

Bár az elején unalmasnak tűnhet, valójában rengeteg dolgot lehet fényképezni otthon. Fotózz lakberendezési tárgyakat, kísérletezz bokeh effekttel, vagy használj pl Miops Splash-t amivel gyönyörű cseppfotókat készíthetsz. Akár megörökítheted a szokásosnál kihaltabb utcaképeket, vagy szürreális jeleneteket.


3. A közösségi média segítségével videócsetelhetsz barátaiddal és a családoddal

Tudjuk, hogy nehéz, ha nem látogathatod a családtagokat és a barátokat. Vedd fel velük a kapcsolatot videóhívással! Az aktuális helyzet nem teszi lehetővé a személyes találkozást, de ezáltal később felértékelődnek az emberi kapcsolatok.


4. Meditálj

Mindannyian stresszes időkön megyünk keresztül, így nem árt, ha egy pillanatra megállsz, iszol egy csésze forró teát és meditálsz, hogy felfrissüljön az elméd.


5. Nézd meg a filmeket és sorozatokat amiket kihagytál

Ha korábban csak halsztgattál egy-egy sorozatot vagy filmet, most itt az alkalom, hogy leülj, vegyél magadhoz egy kis nasit és nyomd meg a play gombot.

Vagy hallgasd meg a Tripodcast adásait, amelyben három tehetséges fotós, Láng Péter, Lénárt Gábor és Varga Benedek, fogalmazza meg a saját véleményét a fotózásról és az azt körülvevő dolgokról. 

Bónusz: Keress valami interaktív Social Média kihívást vagy kampányt, amiben rész veszel.

Kérem várjon!