Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

A papírkép ereje - Fujifilm Instax mini 11

2020.03.24. 13:41
Címkék: fujifilm, a, -, instax, mini, 11
Szerző: Szalay Gábor

A Fujifilm megújította a legkedveltebb Instax kameráját, mostantól fejlettebb automatikával készülhetnek a csak is egyetlen példányban létező hangulatos Instax papírképek.

Az Instax-sorozat hihetetlen népszerű, a legtöbben pedig a sorozat legegyszerűbb gépével, az Instax mini 9-cel fotóznak. Nem is véletlen, mert az Instax-érzéshez az azonnaliságon kívül talán a az egyszerűség tartozik hozzá a legjobban. Azaz ne kelljen semmi mást csinálni a képért, csak a megfelelő pillanatban megnyomni a gombot. A népszerű modell is megérett azonban a frissítésre, a Fujifim pedig ott nyúlt hozzá, ahol a leghasznosabb volt fejlesztés. A kis ikonokkal segített, de alapvetően kézi expozícióállítást így az Instax mini 11-nél felváltotta a teljesen automata rendszer, amely 1/2 és 1/250 másodperc között állítja be az expozíciós időt. Viszlát túl sötét és túl világos képek! Maradt a beépített vaku, ami az automatikával együtt tetszőleges körülmények között jól exponált fotókat készít azoknak, akiknek mindennél fontosabb a pillanat megörökítése. A kamera két AA elemmel működik, egy garnitúrával 10 csomag film, azaz 100 kép lőhető el.

 fujifim instax mini 11

Új színek is érkeznek, rózsaszín, fekete, fehér, lila és kék lehet egy Instax mini 11, divatos extraként pedig kis díszek helyezhetők el az exponáló gombra, amivel egyedivé lehet tenni a kamerát. A lényeg azonban nem változott, az Instax 11-el egyetlen gombnyomásra készülhetnek az egyedi és megismételhetetlen fotók - immár sokkal jobb minőségben.
fujifim instax mini 11

fujifim instax mini 11

Kérem várjon!