Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Broncolor és Godox transzmitterek Sekonic L-858D-hez

2020.10.16. 10:00
Címkék: broncolor, godox, sekonic, l-858d
Szerző: Szalay Gábor

Immár a Broncolor és Godox stúdióvakuk is vezérelhetők közvetlenül és vezeték nélkül a Sekonic L-858D fénymérővel.

Sekonic L-858D radio transmitterA Sekonic legnagyobb tudású fénymérőjének, a beépített spotmérős L-858D-nek egyik különleges tulajdonsága, hogy közvetlenül az elemek mellé egy rádiótranszmitter is behelyezhető, amellyel a műszer a különböző vezeték nélküli vakurendszerekbe integrálható. A most bejelentetett RT-BR egység a Broncolor, az RT-GX egység a Godox vezeték nélküli vakuival képes kommunikálni. A vakucégek és a Sekonic közötti együttműködés eredményeképp a korábbiaknál sokkal hatékonyabban illeszthető a munkafolyamatba a fénymérés és fényanalízis. A transzmittert a felhasználók maguk helyezhetik be egyetlen mozdulattal a fénymérőbe, előtte azonban frissíteni kell az L-858D firmwarejét a Data Transfer programmal.

 Sekonic L-858D radio transmitter

Broncolor vezérlés az RT-BR egységgel

Az RT-BR transzmitter lehetőséget ad 99 Studio Address beállítására, így a közelben dolgozó fotósok semmiképp sem zavarhatják egymást. Ezen belül 40 lámpa címezhető a 30 méteres hatótávolságon belül. Így közvetlenül a fénymérőn állítható minden vaku villanási teljesítménye. A magas fokú fényanalízis lehetőséget ad arra, hogy a fotós kézben tarthassa az állandó és a vakufény arányát, a villanás idejének mérése pedig segít a gyorsan mozgó motívumokkal való munkában.

 Sekonic L-858D radio transmitter

Godox vezérlés az RT-GX egységgel

A Godox vakukkal kompatibilis transzmitter lehetőséget ad 32 különböző csatorna használatára, ezeken belül pedig 16 csoport vezérlésére. A vezeték nélküli egység hatótávolsága 30 méter. A fénymérőről nem csak a vakuk villanási teljesítménye, hanem a modellfény is vezérelhető, ráadásul HSS üzemmódban a nagy sebességű szinkonnal készített beállításokhoz is használható a fénymérő. Itt is rendelkezésre áll az állandó és a villanófény arányának egylépéses mérése és a villanásidő meghatározása.

 

A transzmitterek 2020 novemberében kerülnek forgalomba és önállóan, valamint a Sekonic L-858D fénymérővel csomagban is kaphatóak lesznek.
49 900 Ft
Nettó: 39 291 Ft
49 900 Ft
Nettó: 39 291 Ft
Kérem várjon!