Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Mit adtak nekünk a rómaiak?

2020.09.08. 12:42
Címkék:
Szerző: Lizzy


Biztosan ismerősen cseng ez a kérdés az abszurd humor kedvelőinek körében, de úgy gondolom, hogy számos olyan nép van még a világon, akik többet adtak annál, mint amivel tisztában vagyunk hirtelen. Itt vannak például a finnek és a Loupedeck.

Egy egyszerűen jó ötlettel nem féltek az Indiegogo-n előfinanszíroztatni magukat és milyen jól tették. A termékeik minden fotós és videóeditáló kedvencei, pedig nincs is túl nagy kínálat. Ha jobban belegondolunk, nincs is rá szükség ugyanis, ha ennyire jól célzod meg a felhasználókat és kellően univerzális a terméked, akkor nem kell belőle sok féle típus. A Loupedeck+ és Loupedeck CT – a jelenlegi kínálat termékei – annyira jól fedték az editálók igényeit, hogy egy új termék bevezetéséhez, kicsit újra is kellett gondolni a piacot. A Loupedeck Live már egy merőben új szegmensben is számíthat vásárlókra, méghozzá egy olyan dinamikusan fejlődő területen, aminek meg sem merném jósolni a jövőjét!

Mi van akkor, ha egy fotós, vagy videós úgy dönt, hogy nem csak a szellemi termékét szeretné előállítani, hanem magát a munkafolyamatot – amolyan oktatásképpen – élőben akár meg is osztaná másokkal? Vagy akkor, ha egy megrögzött játékos közvetítené a gameplay-t? A közös ezekben az igényekben egy megbízható és gyors kontroller, ami lehetőleg ismeri a legtöbb népszerű szoftvert, sőt, előre fel is van tanítva rájuk. Itt jön képbe az új Loupedeck Live.


Érintőkijelző, 6 enkóder, 7+1 RGB funkciógomb egy – már megszokottnak mondható – letisztult és végtelenül szép kezelőfelületen, de szerencsére ennél jóval több van a készülékben, mint amit az egyszerű felület ígér. A szoftveres integráció ugyanis annyira erős, hogy gyakorlatilag bármire feltaníthatjuk, a már beépített preset-eken felül. Nehéz is jól megfogalmazni és összefoglalni a funkciókat, hiszen így, hogy bármire használhatjuk, inkább a 100%-ban kompatibilis programokat sorolnám fel:

o    Streamlabs OBS

o    OBS Studio

o    Spotify

o    Twitch

o    Adobe Lightroom Classic

o    Adobe Photoshop CC

o    Adobe Premiere Pro CC

o    Adobe After Effects CC

o    Adobe Audition CC

o    Final Cut Pro X

o    Adobe Illustrator CC


Ebből már azért sejteni lehet, hogy egy 21. századi tartalomkészítő igényeit szinte teljesen lefedi a készülék főleg, ha hozzávesszük a teljes kompatibilitást és személyre szabhatóságot. Ugorjuk is kicsit a technikai adatokhoz, hiszen az, hogy valami szép és okos, nem árt, ha tudjuk a főbb paramétereit is.

Az LCD kijelző felbontása 480x272 pixel, közel 11 cm az átmérője (4.3 inch) és természetesen érintésvezérelt. Színei élénkek és kiváló kontrasztaránnyal rendelkezik. A 8 gomb mindegyike RGB háttérvilágítású, a potméterek (6 db) pedig valójában teljesen körbefordulnak amellett, hogy szintén működnek nyomógombként is.
Méreteit tekintve 150x110x30mm-re számíthatunk, 230 g súllyal, a dobozban pedig tartozék állványt és USB-A és USB-C átalakító is találunk.

A Loupedeck Live szeptember végén érkezik, addig pedig szurkoljunk a finneknek, hogy további jó termékeket is adjanak még a világnak!


  • Termékadatok feltöltés alatt
114 900 Ft
Nettó: 90 472 Ft
Kérem várjon!