Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Új Blackmagic Micro Converterek

2020.11.19. 16:16
Címkék: hdmi, sdi, blackmagic
Szerző: Szalay Gábor

A Blackmagic három nagyon hasznos konvertert készített, amelyekkel SDI és HDMI csatlakozású eszközöket lehet egymáshoz kapcsolni.

Blackmagic Micro Converter SDI HDMIA főként a professzionális videó- és broadcasteszközökön használatos SDI (Serial digital interface) csatlakozás és a többnyire a fogyasztói szegmensben elterjedt HDMI portok között teremt átjárhatóságot a Blackmagic új termékcsaládja.

Blackmagic Micro Converter SDI HDMI 

Micro Converter SDI - HDMI 3G

Az SDI 3G jelfolyamok HDMI monitorokon való megjelenítéséhez készült ez az eszköz, amely 17 pontos 3D LUT-ot is tartalmaz, így képes elvégezni bármilyen monitor, projektor vagy tévékészülék számára a színtérkonverziót. A 3D LUT jel a HDMI mellett a SDI loopback kimeneten is elérhető. Támogatja a professzionális DCI formátumokat is, például a 1080p24-t, a 1080p47.95-t és a 1080p48-at is.

 Blackmagic Micro Converter SDI HDMI

Micro Converter HDMI - SDI 3G

Az előző konverter fordítottja akkor jön jól ha HDMI kimenettel rendelkező kamerát kell professzionális SDI-rendszerekhez csatlakoztatni. A 3G SDI kimenet Level A és Level B rendszerűre is állítható, és az olcsó konverterekkel szemben támogatja a játékfilmes videóformátumokat is, mint amilyen a 1080p24, a 1080p47.95 vagy a 1080p48.

 Blackmagic Micro Converter SDI HDMI

Kétirányú Micro Converter SDI/HDMI 3G

Ez a világ legkisebb kétirányú SDI-HDMI konvertere, amely broadcast képminőséget nyújt. Képes HDMI jelfolyamból SDI-t előállítani és visszafelé SDI-ből HDMI-t is! Az eszköz kezeli a kameravezérlési protokollokat is, így megnyílik a lehetőség arra, hogy például SDI csatlakozású kamerát használhassunk HDMI vágóeszközökhöz, vagy épp fordítva, akár egy BlackMagic PCC 4K-t is irányíthatunk egy SDI rendszerű live production switcherről.

 

Mind a három eszköz rendelkezik Timecode támogatással, beépített funkció az SDI reclocking, így hosszabb kábelek is probléma nélkül alkalmazhatók. A konverterek egységesen USB-C csatlakozású áramforrásról táplálhatók, ami ugyanúgy lehet a Blackmagic által forgalmazott AC tápegység, mint egy sokportos USB-C táp, egy telefontöltő vagy adott esetben egy powerbank. A cég kínálatában megtalálhatók továbbá a 6G SDI és 12G SDI konverterek is.

Kérem várjon!