Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Megérkezett a Capture One 21!

2020.12.10. 09:52
Címkék: capture one
Szerző: Szalay Gábor

Okosabb, gyorsabb és jobb lett, valamint új eszközöket és könnyebb kezelést is hoz a népszerű képszerkesztő program legújabb verziója
Capture One 21

A legújabb 21-es verzió számos új szolgáltatást hoz a felhasználóknak, természetesen a legfontosabb képességek megtartásával. A Capture One ugyanis több, mint 500 különböző kameratípussal kompatibilis, képes őket távvezérelni (tethering) és képes feldolgozni a nyers képállományaikat. A távvezérelhető kamerák listáján újdonság a Leica SL2 és S3, a két cég együttműködésének köszönhetően a jövőben már Leica modellekhez is érkezik a lehetőség.


Capture One 21

A Capture One 21 legfontosabb újdonságai:

Gyorsszerkesztés

A teljesen új funkcióval immár nincs szükség csúszkák húzogatására. Elég csak lenyomni a megfelelő gyorsbillentyűket, és az egér görgőjével, az egérmutató mozgatásával vagy a kurzorgombokkal azonnal változtatható az adott képparaméter. Akár több fotón is alkalmazható egyszerre.

Páramentesítés 

Az új Dehaze funkcióval egyetlen mozdulattal távolítható el a légköri pára vagy más időjárási jelenségek okozta fátyol. A képadatok mélyelemzésével a program automatikusan módosítja a kontrasztot, a színtelítettséget és még sok más paramétert a kimagasló eredmény érdekében.

Capture One 21

Gyorsabb katalóguskezelés

A megújult eszköz gyorsabban és hatékonyabban importálja a képeket és lehetővé teszi több folder egyidejű kezelését is. Már az első lépésnél egyszerűen kiválaszthatók az importálandó képek.

Könnyebb használat: a profiknak és kezdőknek is!

A kibővített tooltipek segítségével sokkal könnyebb a Capture One használata. Elég csak egy adott eszköz fölé vinni az egérmutatót, máris megjelennek a legfontosabb információk róla, egy kattintással pedig további segítség kapható. Ez a funkció ki- és bekapcsolható. A tanulás (Learn) funkció pedig hozzáférést ad számos step-by-step példához és oktatóanyaghoz, amelyek segítenek azonnal átültetni a gyakorlatba a tanultakat.


Capture One 21

HEIC-támogatás

Az elsősorban az Apple eszközök által használt HEIC képformátum immár szerkeszthető a Capture One-al!

ProStandard profikok

A fotótémák eredeti színeinek megőrzésében nyújtanak nagyon is hatékony segítséget az új ProStandard profikok. Az egyes kameramodellekhez elérhető különleges színprofilok végleg száműzik a bosszantó színeltolódásokat. A képmódosítások és a képszerkesztés alatt így végig megmaradnak az eredeti színek, ami többek között a termékfotózásban nagyon fontos. A ProStandard profikok csak egyes kameramodellekhez érhetők el.


Capture One 21

Egyszerű ecsetmódosítások

Mostantól sokkal könnyebben változtathatók meg az egyes ecsetparaméterek, mint amilyen a méret, az átlátszóság, a keménység vagy a perem. Elég csak a lenyomni a megfelelő gyorsbillentyűt, és azonnal állítható az adott paraméter az egér vagy a trackpad segítségével.

A Capture One továbbra is megvásárolható örök licensz formájában, de elő is fizethető havi konstrukcióban, továbbá kedvezőbb áron érhető el gyártóspecifikus változatokban, Nikon, Sony, illetve Fujifilm tulajdonosoknak.
  • Szerkezet
  • Szűrőmenet mérete
  • Termékadatok feltöltés alatt
  • Szerkezet
  • Szűrőmenet mérete
  • Szerkezet
  • Szűrőmenet mérete
129 900 Ft
Nettó: 102 283 Ft
84 900 Ft
Nettó: 66 850 Ft
84 900 Ft
Nettó: 66 850 Ft
84 900 Ft
Nettó: 66 850 Ft
Kérem várjon!