Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Megjelent az NX Studio 1.0

2021.03.04. 13:56
Címkék: nx studio 1.0, nikon
Szerző: Lizzy

A mai naptól elérhetővé vált a Nikon fotó és videó megtekintő, feldolgozó és szerkesztő szoftvere. Az NX Studio nem titkolt célja, hogy egyesítse a View NX aktuális verzióját és a Capture NX-D szoftvereket.


Ennek érdekében több fontos funkciót vett át a ViewNX-i és a Capture NX-D szoftverekből, például a Picture Controlt és a Fehéregyensúly-beállításokat, valamint a RAW-adatok Expozíciókompenzációját. Emellett olyan zónás szerkesztő pontokat is beállíthatunk, amelyeken belül a beállított területen állíthatjuk a színeket, tulajdonságokat. Mindemellett retusáló ecset funkció is rendelkezésre áll a haladó szintű korrekcióhoz.

A szoftver természetesen össze van kötve a NIKON IMAGE SPACE szoftverrel is, a gyártó saját képmegosztó –tároló szolgáltatása.


Elsődleges funkciók:

- Fotók és videók megtekintése, feldolgozása és szerkesztés egy szoftverben

- Felhasználóbarátra tervezett intuitívnek szánt menü

- XMP/IPTC információszerkesztő és felhasználói beállításokat kezelő funkció

- Részletes szerkesztési funkciók, például a Színes vezérlőpontokkal való szerkesztés

- Kompatibilitás más szoftverekkel – például a Nikon Transfer 2-vel és a Camera Control Pro 2-val – támogatva a gördülékeny fényképezés utáni munkafolyamatokat

Így, hogy megtörtént a két alkalmazás összeolvasztása a View NX-i és Capture NX-D szoftverek már nem kapnak további támogatást a Nikontól, de az NX Studio 1.0 már letölthetővé vált a Nikon Letöltési központjából.


Kérem várjon!