Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Feiyutech AK2000C - 1 világ, 3 tengely

2021.03.19. 10:07
Címkék: feiyutech
Szerző: Lizzy

Rotációs kioldólappal ellátott 3 tengelyes stabilizátor Sony, Canon, Nikon, Panasonic, és Fujifilm DSLR kamerákhoz, Wi-Fi és kábeles irányítással.

Raktáron a világ egyik legjobban várt gimbalja, mely elképesztő árával, új funkcióival és könnyű kezelhetőségével már a belépő kategóriában komoly fegyvernek számít egy kezdő videós kezében is! Cserélhető grip-ek, gyors reakció, elképesztő pontosság, OLED érintőkijelző, Inception-mód, timelapse képességek egy kézben!

Magas színvonalú B-roll filmet akarsz fényképezni vágás nélkül? Vagy egy klassz átmenettel? Mondj nemet a kézremegésre! Érj el könnyedén sima kameramozgásokat. Az ergonomikusan tervezett markolatnak köszönhetően erőfeszítés nélkül tarthatod a kamerát.

- Rendkívüli gyorsaság
- Háromtengelyes motorzár
- Kényelmes tárolás
- Gyors összecsukhatóság
- OLED érintőképernyő
- Divatos, stílusos külsőAz alumíniumötvözetű ház ultrakönnyű, mindössze 1,078 kg, de teherbírása eléri a 2,2 kg-ot. Az egyszerű, összecsukható gyorskioldólap és a három tengelyes motorzár teszi a gimbalt könnyen hordozhatóvá.

Egy jó társ utazáshoz, vloghoz!Működtetése még kezdők számára sem bonyolult! Számos művelet, mint pl. módválasztás, paraméter-beállítás elvégezhető a kijelzőn, de más speciális effektek is várnak arra, hogy felfedezd őket!

OLED érintőkijelző, egyszerű kezeléssel, így többé nincs szükséged a használati utasítás hosszas lapozgatására, vagy egyéb mobilalkalmazásokra.


              Inception mód                   Time-lapse                             Vlog selfie                            Portré

A több funkció több szórakozást nyújt!

Az AK2000C számos speciális effektjével kezdheted el a videózást, mint pl. az inception mód, portréfotózás, szelfi mód, time lapse, egyszerűen, egy érintéssel!

A markolat mintája és színe testre szabható, amellyel egyedivé teheted az AK2000C-t!Trendi és stílusos markolat. Amely egy exkluzív gimbalt alkot neked! Gyors válaszsebesség és exkluzív testre szabott élmény teszi igazán értékessé!

Vidd magaddal az AK2000C gimbalt bárhová!

A legmegfelelőbb választás kezdőknek és haladóknak!


99 900 Ft
Nettó: 78 661 Ft
Kérem várjon!