Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Hozzáadott érték - Atomos Ninja V + és Ninja V + Pro Kit

2021.05.03. 14:44
Címkék: ninjav, ninja, atomos
Szerző: Lizzy

Atomos Ninja V + és Ninja V + Pro Kit


Lopakodik és győz, ez jellemző a nindzsára, még ha Ausztráliából is származik. Na persze ez nem ez újabb remake egy régi akciófilmből, hanem az Atomos Ninja V, ami megjelenése óta tarolja a videófelvevők és kontrollmonitorok kombinált piacát. Mindezt a nindzsákra jellemző módon a nagyképűség teljes hiányában teszi, ugyanis kijelzője mindössze 5 coll, tudása viszont hatalmas:
1000 nit fényerő, HDR képesség, 4Kp60 rögzítés, SSD foglalat, HDMI be- és kimenet, SDI opció, RAW rögzítés és még sorolhatnánk…
De mivel a jó nindzsa örökké tanul, további erényekre tett szert és ehhez már új név is dukál: Ninja V+. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Ninja V nyugdíjba vonulna, csak idősebb mesterként, bölcsebben figyeli az új generációt még jó pár évig biztosan!


Néhány szóban érdemes összefoglalni, hogy mi is a "plusz" a termék neve mögött. Rögzítés HDMI-n keresztül ProRes RAW-ban )4Kp120/8Kp30), H.265 képesség és hasznos kiegészítők tömkelege: neoprén tok, EVA hordtáska, akkumulátor dummy (hálózati tápláláshoz), SSD tokozat, AC/DC tápegység. A mesének azonban még nincs vége!


Ahogyan a Ninja V-nek, úgy a Ninja V+-nak is lesz Pro Kit verziója, ami nem csak a kiegészítők számában tér el az alapverziótól! A Pro Kit-ben előre telepített RAW képességet is kapunk, amellyel SDI bemeneten is elérhetővé válik a 4Kp120 és 8Kp30 rögzítés!
Visszatérve a csomag tartalmához, tartozék az SDI modul és a D-Tap kábel, a dedikált napellenző, valamint a neoprén tok, az EVA hordtáska, az akkumulátor dummy (hálózati tápláláshoz), az SSD tokozat és az AC/DC tápegység is!

Tanulság most nincs, de aki jót akar, megtalálja a Ninja-t, mert senki sem akarja, hogy a Ninja találja meg őt!

699 900 Ft
Nettó: 551 102 Ft
799 900 Ft
Nettó: 629 843 Ft
Kérem várjon!