Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Alkoss kreatívan a NANLITE fényeivel

2021.05.30. 14:27
Címkék: mixpanel; nanlite; forza; pavotube; litolite; led
Szerző: Lizzy

Betekintést nyerhettek Alexandru Don egyik nagyszerű ékszer-reklámfotózásába. Nézzétek meg, hogy a NANLITE fényeivel, miképpen varázsol!
A képek készítésének művészete lehetővé teszi az emberek számára, hogy megörökítsék a gyönyörű pillanatokat, de a minőségi képanyag készítéséhez elengedhetetlen a megfelelő fény használata.

Alexandru Don az egyik kreatív nagykövete a NANLITE-nak, Alex lenyűgöző munkákat készít, amelyet mindig örömmel csodálunk. Ezúttal szeretnénk megosztani veletek az egyik nagyszerű ékszer-reklámfotózásáról és a kreatív portré megvilágítási tippjeiről szóló anyagát. Reméljük, nektek is annyira elnyeri a tetszéseteket, mint nekünk. :)


Ez a videó a 30 másodperces fő ékszer-reklám kibővített változata, amelyben sok nagyszerű és egyszerű világítási beállítást mutat be nekünk. Figyeld meg a kreatív példákat és hallgasd meg Alex tanácsait, világítási javaslatait!1. Jelenet: Forza 60B, PJ-FZ60-19, Forza 500

Ennél a jelenetnél a Forza 500-at választotta élfényként az egész tér hangulatának beállításához. A szobába besütő nap szimulálásához egy Forza 60B-t használt a PJ-FZ60-19 projekciós előtéttel. A projektor lencséjével irányította a fénysugarat, hogy a gyönyörű fénycsík utánozza a lakásban áthaladó napot.Annak ellenére, hogy a fotózás most tavasszal készült, Alex azt is megmutatja nekünk, hogy a Mixpanel 60-al fantasztikus tűzhatást válthatsz ki úgy, mintha tél lett volna a kép készítésekor.

this slowpoke moves

A fotózásnál szerette volna elkerülni a modell durva fénnyel való megvilágítását, ezáltal megakadályozva a keletkező árnyékot az arcán, és inkább a lágyabb megjelenésre törekedett. Amint a videóból is látható, a NANLITE Forza 60 softbox-szal nagyszerű munkát végzett. Egyszerű megvilágítással, tökéletes szögekkel, finom pózokkal keltette életre a képeket.

this slowpoke moves

A Forza 60B-t a projektor csatlakozásával élfényként használta fel a fénycsóva felerősítésére és a lakáson áthaladó nap szimulálására. A Forza 60B bi-color funkciójának köszönhetően elősegíti a kép színkontrasztjának létrehozását, így sokkal teltebb, mozisabb és professzionálisabb megjelenés lesz az eredmény.Alex úgy döntött, hogy tripodot használ, és a kézi vezérlést választja a dinamikus és egyenletes kép készítéséért. Ezenkívül Alex a Forza 60 softbox segítségével egyenletesen megvilágította a színésznő arcát, hogy szebb képet alkosson.
A nagy mennyiségű NANLITE felszerelésnek köszönhetően pedig nem kellett plusz időt szánnia a korrekciók elvégzésére az utómunkálatok során.

2. Jelenet: Forza 60, PJ-FZ60-19, Forza 500A következő jelenet egy gyermekkel készült felvétel volt, amely egy könyvtárban készült. A kép nagyon szép és vintage hangulatot tükröz vissza. Ennek megvilágítására egy projektor rögzítő segítségével ideális hatást keltett a falon. A belső tér nagyon sötét volt, ezért a Forza 500-at használta nagy softbox-szal, hogy egy kis sejtelmes hangulatot teremtsen.Alex egyik legfőbb tippje: „Amikor az aktív alanyokkal, például gyerekekkel kell forgatnia, megmutatja a gyermeknek, hogy néznek ki a felvételeken, és ezzel a megfelelő viselkedésre ösztönzi őket."

Az utolsó felvételen egy összetettebb világítási beállítást használt - a Forza 500 és a Forza 60 mindegyike softbox-szal készült, hogy gyönyörű háttérvilágítást adjon.

_________________________________________________________________________________________________


1. Jelenet: MixPanel 60, PJ-FZ60-19

Állítsd a Mixpanel 60-at 20% -os fényerőre, használj hozzá projekció előtétet (PJ-FZ60-19) a kör körüli falra. ISO 400, záridő 200. (Használj fehér falat, hogy ne kelljen túl sok fényt használnod)

2. Jelenet: MixPanel 60, PJ-FZ60-19

A Forza 60-as PJ-PJ-19 megváltoztatja a fehéregyensúlyt, és a fénysugár vagy a fókusz beállításával mindössze néhány másodperc alatt elérheted a különböző megjelenést.

3. Jelenet: Forza 500, PJ-FZ60-19

A projektor lencséjéből a nap szimulálására létrehozott gyönyörű árnyék melegíti a falat egy ilyen stúdióban. Forza 500 paralic box használva töltőfényként.Ez az Alexandru által megosztott fénybontás, és az egyszerű beállítások együttesen nagyszerű munkát végeznek. Hamarosan megosztunk más projekteket is Alex-től, úgyhogy tarts velünk! 
Addig is ha tetszett Alex munkája akkor kövesd: 
Kérem várjon!