Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Kasztrendszer!? - Atomos AtomX Cast

2021.06.24. 16:33
Címkék: atomos, atomx cast
Szerző: Lizzy


Nem, semmi köze a következő soroknak Indiához, bár sokszor megkapom, hogy úgy írok, mint a Gangesz folyó, széles, tág hasonlatokkal, amelyek „szerencsére” sehogyan sem – vagy maximum némi szóviccel - kapcsolódnak a témához. De hát valahogy mégis csak fel kell vezetni egy technikai témájú cikket, mert ha nem kelti fel az Olvasó érdeklődését, hiába való minden…

Csapjunk is bele, fűszerek, holi por és szent állatok nélkül! ;)Az Atomos ismét újdonságot szállít, egy AtomX Cast nevű eszközt, mely egy huszárvágással alakítja át Ninja V vagy V+ készülékünket egy négyes videoswitcher-ré. A trendeknek megfelelően ismét a modularitásé a főszerep amellett, hogy bővül a Ninja amúgy sem kis felhasználási köre.
Tehát fogjunk a Ninja V-t, beletesszük ebbe a „dokkolóba” és kész, de azért kicsit kifejtem bővebben.
Adott a Ninja V és annak érintőképernyője, amely a Cast csatlakoztatása után 4-felé oszlik és a háttérvilágított, fizikai gombok mellett (8 db), természetesen vezérelhetjük innen is a funkciókat, illetve monitorozhatunk hanghullámot, focus peaking-et, ahogy azt megszokhattuk. A lényeg azonban, hogy kapunk 4 darab HDMI bejáratot (FHD 1080 i/p) és egy kijáratot (FHD 1080 i/p), melyen a kiválasztott csatornát küldhetjük ki, amit a szoftverben logózhatunk is akár. További extra-funkció, hogy a Ninja V eredeti HDMI kimenetét is használhatjuk másodlagos kimenetként egy nagyobb setup esetén, szabadon konfigurálva!
Szemfülesek észrevehették, hogy rejtőzik egy plug-n-play USB-C csatlakozás is (FHD 1080), amellyel a csatlakoztatott fogadó eszköz webkameraként ismeri fel az AtomX Cast-ot, így azonnal stream-elhetünk is vele.


Legyen szó élő közvetítésről, oktatási anyagokról, rengeteg hasznos funkcióval bír az eszköz és jó hír, hogy a gyártó megint okosan tálalja újdonságát, ugyanis önmagában és Ninja V-vel csomagban is kapható az Atomos AtomX Cast!  • Termékadatok feltöltés alatt
  • Termékadatok feltöltés alatt
189 900 Ft
Nettó: 149 528 Ft
439 900 Ft
Nettó: 346 378 Ft
Kérem várjon!