Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Itt a Peak Design Mobile

2021.09.15. 15:03
Címkék: , iphone telefontok, mobilkiegészítők, peak design
Szerző: lenartg

A Peak Design ezúttal a mobiltelefonos rögzítési és felhasználási szokásainkat reformálja meg!

A Peak Design megreformálta ahogyan a fényképezőgépeinket hordjuk, és csatlakoztatjuk pánthoz, táskához, övhöz. 

Most ugyanezt készül tenni a mobiltelefonokkal, és egyből egy tucat termékkel indít, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.

Két iPhone tokot is bemutattak, amelyek a biztonságos rögzítés gerincét jelentik. Mindkettő segítségével rögzíthetjük a telefont az új kiegészítőkhöz, mágnessel vagy fizikailag, azonban az egyik egy extra kihajtható ujjtartóval is rendelkezik.


Az első kiegészítő, amely mágnessel csatlakozik a tok hátuljához, nem más mint egy bankkátya méretűre összehajtható mini állvány. Nem kell többé túlzó méretű állványokat magunkkal vinnünk, elég csak a telefon hátuljáról lehajtani az állványt és máris mehet a videó hívás vagy a fotózás.


Az autó tulajdonosok folyamatosan keresik a tökéletes telefontartót, az új kiegészítő egyel közelebb visz hozzá. Segítségével könnyedén, biztonságosan mágnessel rögzíthetjük a telefont.

A vezetéknélküli töltő minden íróasztal dísze lehet, eloxált alumíniumból készült, és fokozatmentesen állítható szöggel rendelkezik, emellett mágnessel “lebeg” rajta a telefon.


Aki konyhában vagy fürdőszobában szeret zenét vagy podcasteket hallgatni, annak a Wall Mount lesz a legjobb barátja, segítségével tükörre, csempére, vagy bármilyen sima felületre rögzíthetjük az eszközünk.

A slim wallet-ben minden elfér, amit az Apple Pay még nem támogat. 7 darab kártyát tarthatunk benne, tartós nylon vászonszerkezettel és gyorshúzó füllel rendelkezik a kártyák gyors hozzáféréséhez.


Hogy ne csak az autósok járjanak jól, a biciklisek és a motorosok is kaptak rögzítési lehetőséget, emellett még egy univerzális rögzítő is megtalálható a palettában, amelyet robogóra, rollerre, babakocsira, vagy bármilyen csőre rögzíthetünk. Ezek már nem mágnessel csatlakoznak, hanem fizikailag bepattannak a tok hátuljába.


Ha Peak Design, akkor nem maradhatnak ki a fotósok, tartalomgyártók sem. A Creator Kit nekik nyújt megoldást a telefon legkülönfélébb rögzítési megoldásaira. Segítségével állványhoz, vagy akár a Peak Design Capture V3-hoz is csatlakoztathatjuk készülékünket.

Végül pedig az univerzális adapter lehetőséget nyújt a fenti kiegészítők használatára akkor is, ha nem iPhone-t használsz. Szinte bármilyen telefonra vagy telefontokra rögzíthető.

Nézd meg a mobilkiegészítőkről készült videót. (kapcsold be a magyar feliratot!)

Kérem várjon!