Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Tamron 35-150 mm F/2-2,8 Di III VXD

2021.09.30. 15:34
Címkék: tamron, 35-150
Szerző: Szalay Gábor

Az eddigi legnagyobb fényerejű zoomobjektívjét készítette el a Tamron Sony E-bajonettes full-frame kamerákhoz.

A Tamron 35-150 mm F/2-2,8 Di III VXD (A058 modell) egy nagy fényerejű zoomobjektív Sony E-bajonettes, full-frame tükör nélküli fényképezőgéphez. Lefedi a nagy látószögű (35 mm-es) és a teletartományt (150 mm), így ideális utazáshoz. Ez az első olyan zoomobjektív a Sony E-bajonettes tükör nélküli full-frame kamerákhoz, amely F2 fényerővel rendelkezik. Ezzel gyújtótávtartománnyal egyaránt élvezhető a 35 mm-es nagy látószög például épületfotókhoz, és a 150 mm-es tele a távoli témák dinamikus megörökítéséhez. Az utazó fotósok könnyedén fényképezhetnek gyönyörű napfelkeltéket és napnyugtákat, épületkülsőket és -belsőket például éttermekben, vagy készíthetnek alkonyati és esti fotókat. Ez a sokoldalú, fényerős objektív igazán változatos felvételi körülmények között használható és ideális a kreatív munkákhoz. A VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineáris fókuszmotornak köszönhetően nagy sebességű és igen pontos az élességállítás. Az új külső dizájn javítja a kezelhetőséget és kényelmesebbé teszi a fotózást. Az objektív kompatibilis a TAMRON saját fejlesztésű, új Lens Utility szoftverével. Az opcionális kábellel a számítógéphez csatlakoztatott objektív funkciói testre szabhatók és elvégezhető a firmwarefrissítés is. A személyreszabhatóság segítségével gyorsabb és rugalmasabb lehet akár a fotózás, akár a videófelvételek készítése. 

Tamron 35-150 mm F/2-2,8 Di III VXD
A legújabb fejlesztésű optikai konstrukcióban négy LD (alacsony szórású) és három GM (öntött üveg aszferikus) lencseelemet helyeztek el optimális módon, hogy az objektív kiváló képminőséget adjon a teljes zoomtartományban. Még akkor is, ha a mai extranagy felbontású digitális fényképezőgépeken használják. A stabil és magas képminőség a teljes képmezőben jellemző, a szóródási körökben pedig kevésbé láthatóak a koncentrikus körök (onion ring), így a nagy fényerőnek köszönhetően gyönyörűen lágy háttérelmosás érhető el.
Az AF rendszerben a TAMRON VXD lineáris fókuszmechanizmusa dolgozik, amely nagy sebességű és nagy pontosságú élességállítást biztosít még az ilyen fényerős objektívek esetében is. Rendkívül érzékeny a fotós beavatkozásaira és precíz fókuszálási élményt nyújt a közelponttól a végtelenig. Kiváló követő fókuszálást ad mozgó témáknál és egyúttal csendes is, így videózásnál és csendes környezetben is jó szolgálatot tesz.Műszaki adatok
Model: A058
Gyújtótávolság: 35-150mm
Maximális rekesz: F2-F/2,8
Látószög (átlós): 63° 26'-16° 25' (full-frame formátumhoz)
Optikai felépítés: 21 elem 15 csoportban
Közelpont: 0,33m (W), 0,85m (T)
Maximális leképzés: 1:5,7 (W) / 1:5,9 (T)
Szűrőmenet: 82mm
Maximális átmérő: 89,2mm
Hosszúság*: 158mm
Tömeg: 1165g
Rekesz: 9 lamellás (kör alakú lamellák)**
Legkisebb rekesznyílás: F16-F22
Alaptartozékok: virágszirom alakú, reteszrögzítésű napellenző, objektívsapka
Kompatibilis csatlakozások: Sony E-mount
Kérem várjon!