Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

A NIKON EGY SOKOLDALÚ DX ZOOMOBJEKTÍVVEL BŐVÍTI A NIKKOR Z-TERMÉKCSALÁDOT

2021.10.18. 12:08
Címkék: , 18-140mm, z dx, nikkor, nikon
Szerző: Ákos

A NIKON EGY SOKOLDALÚ DX ZOOMOBJEKTÍVVEL BŐVÍTI A 

NIKKOR Z-TERMÉKCSALÁDOT

 

A Nikon ma bejelentette a NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR objektívet, amely kiváló képminőséget és sokoldalúságot kínál a nagy, normál vagy telefotós gyújtótávolsággal dolgozó fotósok számára. 


NIKKOR Z DX 18-140MM

Ideális úti társként a fejlett DX-objektív elsőrendű optikával rendelkezik mind távoli, mind közelebbi felvételek készítésekor, ami azt jelenti, hogy bármilyen fényképezési helyzetben használható – az átfogó tájképektől kezdve a részletgazdag portrékig.  


A könnyen használható objektív ideális azoknak, akik okostelefonnal való fényképezés után szeretnének előrelépni, mert nem igényel nagyobb méretű felszerelést. A tömege mindössze 315 g, a 18–140 mm-es gyújtótávolság-tartomány pedig az optimális egyensúlyt biztosítja a kiváló hordozhatósághoz szükséges kis tömeg és a jellegzetes úti jelenetek megörökítésére való képesség között.  


NIKON NIKKOR Z DX 18-140MM


Ugyanakkor az objektívbe épített rázkódáscsökkentés hatékonyan csökkenti a kéz és a fényképezőgép rázkódását, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár öt lépésközzel hosszabb záridővel is fényképezhessen. Így még rossz fényviszonyok között is éles és elmosódás nélküli képeket biztosít, akár hangulatos beltéri felvételről, akár éjszakai városképekről van szó.

 A NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR támogatja az éles és zökkenőmentes videófelvételt is, amely tovább erősíti az objektív „mindenre képes” státuszát. Az automatikus élességállítás gyors és kiválóan működik a Z fényképezőgép szemérzékelő AF-je segítségével, hogy pontosan ott tartsa a fókuszt, ahol kell. Ennek eredményeként születnek gyönyörű felvételek az utazások és kalandok során.


Az elemektől való védelem érdekében a DX objektív védve van a portól és vízcseppektől, így használható a legtöbb környezetben. 

 NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – a tökéletes úti társ: 

  • Sokoldalú DX-formátumú zoomobjektív kiváló optikával 
  • Kis méretű és könnyű váz, tökéletes választás utazáshoz 
  • Nagy teljesítményű, 7,8x zoomobjektív, amely közelebb hozza a témát, mint eddig valaha 
  • Hihetetlen, 0,20 m-es minimális fókusztávolság nagy gyújtótávolság mellett
  • A rázkódáscsökkentő móddal a felhasználó akár 5 lépésközzel hosszabb záridővel is fényképezhet anélkül, hogy a fényképezőgép rázkódna 
  • Elektromágneses íriszmechanika, amely a fényképezőgép jeleit felhasználva még pontosabb rekeszvezérlést és folyamatosan stabil expozíció-vezérlést tesz lehetővé
  • Videókhoz és fényképekhez is kiváló, könnyen használható vezérlőkkel 
  • Védve van a portól és a vízcseppektől
  • Termékadatok feltöltés alatt
19 489 Ft
Nettó: 15 346 Ft
289 900 Ft
Nettó: 228 268 Ft
Kérem várjon!