Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Megjelent az új DJI Action 2

2021.11.02. 15:51
Címkék: dji, action, 2
Szerző: Ákos

DJI ACTION 2 - Több, mint akció

Az Action 2 a DJI eddigi legsokoldalúbb és legnagyobb tudású akciókamerája. Az innovatív mágneses kialakításnak köszönhetően bármilyen helyzetben könnyen cserélheted a tartozékait. A parkourtól a parki sétákig, a DJI Action 2-vel mindig kreatív módokon rögzítheted az élet történéseit.

Precíz kialakítás

A minimalista kialakítású DJI Action 2 alumíniumötvözetből készült, így igencsak strapabíró, de igen könnyű is. Innovatív mágnesrögzítése lehetővé teszi különféle tartozékok gyors és biztonságos illesztését és cseréjét. Lencséjének formája a lehető legjobb képminőség és a letisztult design figyelembevételével került kialakításra.

dji action 2 akció kamera

Elkápráztat

A DJI Action 2 intuitív funkciók mellett iparágvezető teljesítményt kínál, amellyel a felhasználók akár zord körülmények mellett is emlékezetes felvételeket készíthetnek a leglátványosabb vagy a leghétköznapibb dolgokról.

4K/120fps

Emeld új szintre felvételeidet lenyűgöző filmszerűséggel és részletgazdagsággal. A DJI Action 2 soha nem látott magasságokat ér el 4K/120 fps felvételi képességével.

dji action 2 akció kamera

155° Szuper-széleslátószög

Az 155°-os ultraszéleslátószög nem csak a perspektívára, de a mélységélességre is pozitív hatással van. A DJI Action 2 egyedi, aszférikus lencséje élesíti a képeket és csökkenti azok torzulását. 

Stabil horizont

Bármilyen vad legyen is az akció, a HorizonSteady mindig vízszintben tartja a felvételeidet. A gokartozástól a motocross-ig, a DJI legújabb beépített stabilizációs algoritmusa valós időben észleli és korrigálja a kamera rázkódását és forgását.

dji action 2 akciókamera kamera videó gopro

Minden terepen, minden akcióban

A strapabíró kialakítású DJI Action 2 kameraegység cseppálló, por- és akár vízálló is, 10 méteres mélységig. [2] A Gorilla üvegből készült érintőképernyővel és lencsével pedig elég tartós minden kalandhoz.

dji action 2 akció kamera


ENGEDD SZABADJÁRA KREATIVITÁSOD

Timelapse

Mutasd meg kreatív oldaladat egy vérbeli timelapse-szel. Örökítsd meg a város nyüzsgését vagy a viharfelhőket, amelyek az idő múltával felgyorsulnak.

8x lasstítás

A veszélyesen közeli akció, egy becsapódás pillanata vagy a hullámok kitörése még epikusabb a lassított felvételeken. A DJI Action 2-vel a pontos időzítés és a nagyobb kreatív szabadság érdekében akár felvétel közben is bekapcsolhatod vagy leállíthatod a lassítást.

Digitális zoom

A még drámaibb pillanatokért válts akár rögzítés közben is zökkenőmentesen közeliről távoli felvételekre.

dji action 2 akciókamera kamera videó

 

DJI MIMO APPLIKÁCIÓ

A DJI Action 2-vel kiemelkedő tartalmakat hozhatsz létre. A DJI Mimo alkalmazás intuitív funkcióit és hatékony szerkesztőeszközeit használva könnyedén rögzítheted, szerkesztheted és oszthatod meg kalandjaid lélegzetelállító eseményeit.


MI szerkesztő

A megosztásra kész tartalom csak pár koppintásnyira van Tőled. A DJI Mimo alkalmazás automatikusan kiválasztja és szerkeszti össze a legepikusabb pillanatokat hibátlan átmenetekkel és vidám zenével.

Gyors adatátvitel

A telefonod segítségével pillanatok alatt rendezheted és átmásolhatod elkészített képeidet és videóidat. A tartalommenedzsment még soha nem volt ilyen egyszerű.

Rendeld meg most az alábbi linken!


  • Termékadatok feltöltés alatt
  • Termékadatok feltöltés alatt
159 900 Ft
Nettó: 125 906 Ft
208 290 Ft
Nettó: 164 008 Ft
Kérem várjon!