Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

DJI Mavic 3 - Tökéletes formatervezés, brutális teljesítmény

2021.11.05. 12:12
Címkék: , aerial photo, légifelvétel, légifotó, video, photography, drone, drón, mavic 3, dji, mavic, 3, teljesítmény
Szerző: Luca

A DJI bejelentette legújabb, felsőkategóriás drónját a Mavic 3-at, ami az eddigi legprofesszionálisabb specifikációkat ígéri. A két különálló kamera mellet egy 4/3-os CMOS szenzort is elhelyeztek benne, melyre eddig még drónban nem volt példa. A Mavic 2-höz képest szinte minden értelemben újra lett tervezve, egy újgenerációs konzol hatását keltve. Nagyobb, teljesen futurisztikus megjelenést kapott, a teljesen új alváz nagyobb és letisztultabb, az akkumulátortartó rekesz pedig a drón hátuljára került. A lábak és a rotorlapátok is hosszabbak, mint az előző modellnél, ettől az aerodinamika is sokkal hatékonyabb. Nézzük is meg a főbb tulajdonságait a rengeteg említésre méltó közül.

 

dji, mavic 3, drón, drone, photography, video, légifotó, légifelvétel, aerial photo,

Hasselblad L2D-20c kamera

Az ikonikus svéd márka, a Hasselblad direkt a DJI Mavic 3-hoz fejlesztette az L2D-20c kamerát, amely egy professzionális minőségű 4/3”-os CMOS érzékelőnek ad helyet, egy elegáns és kompakt formában. A hadverre és képfeldolgozó algoritmusokra vonatkozó szigorú Hasselblad szabványok teljesen új szintre emelik a képminőséget.

4/3 CMOS

A nagyobb méretű érzékelő nemcsak nagyobb felbontást és dinamikatartományt biztosít a Mavic 3-nak, de hatékonyabban is kezeli a képzajt gyenge fényviszonyok mellett. A 4/3”-os CMOS érzékelő a 12.8 fényérték dinamikatartománnyal az árnyékos és erősen megvilágított területek részleteit is meg tudja örökíteni, ezzel valóban professzionális szintre emelve a felvételeket. A mindössze 12,5 gramm súlyú, 24 mm-rel egyenértékű, autofókuszos lencse, 84°-os látószöggel rendelkezik, hogy minden apró részletet a lehető legjobb minőségben tudjon rögzíteni.

dji, mavic 3, drón, drone, photography, video, légifotó, légifelvétel, aerial photo,

Telefotó kamera

A telefotó kamerával a jelenet megzavarása nélkül tudod távolról rögzíteni a történéseket, ha a téma túl messze lenne.

Vision Detection Auto Focus (VDAF)

A DJI Mavic 3 Hasselblad kamerájának VDAF technológiája a távolságadatok meghatározásához és az élességállítási sebesség optimalizálásának érdekében több érzékelő adatait használja fel egyszerre.

Hasselblad természetes színmegoldás.

dji, mavic 3, drón, drone, photography, video, légifotó, légifelvétel, aerial photo,  

A Mavic 3-ban alkalmazott Hasselblad Természetes Színmeghatározás (HNCS) több évtizedes fényképezési tapasztalat eredménye. Élénk, pontos, természetes színeket biztosít, amelyek bármily nemű utómunka vagy preset-ek nélkül is látványos képeket eredményez.

Nincs szükség utómunkára

Az érzékelő pixel-szintjétől kezdve a Hasselblad Természetes Színmeghatározás (HNCS) garantálja a természetes és rendkívül pontos színek rögzítését függetlenül attól, merre fényképezel.

dji, mavic 3, drón, drone, photography, video, légifotó, légifelvétel, aerial photo,

Pixel-szintű kalibráció, pontos színek

Fényképezés közben az érzékelő által kapott RGB színadatok a Hasselblad egyedi algoritmusán keresztül kerülnek feldolgozásra, a lehető legjobb, természetes színeket biztosítva ezzel minden körülmény között. A Mavic 3 professzionális képalkotási teljesítményét használja nagyfelbontású és nagy sebességű légi videók rögzítésére. Kamerája akár egymilliárd színt is képes rögzíteni a 10-bites D-Log színprofilnak köszönhetően, amely természetes színátmeneteket és nagy rugalmasságot kínál az utómunkák során.

dji, mavic 3, drón, drone, photography, video, légifotó, légifelvétel, aerial photo,

A Mavic 3 Cine az Apple ProRes 422 HQ kodeket is támogatja, ebben maximum 3.772 Mbps adatfolyamot képes rögzíteni. Emellett rendelkezik egy beépített, 1 TB-os SSD-vel valamint 10 Gbps-os csatlakozási lehetőséggel a professzionális forgatási, szerkesztési és alkotási folyamatok megkönnyítése érdekében. 

A Mavic 3 fejlett biztonsági funkcióinak hála, több időt tölthetsz a tökéletes felvétel elkészítésével. Számos nagylátószögű optikai érzékelő működik együtt egy nagyteljesítményű feldolgozóegységgel azért, hogy az akadályokat minden irányban felmérve, azokat elkerülve tervezze meg számodra a biztonságos repülési útvonalat.

dji, mavic 3, drón, drone, photography, video, légifotó, légifelvétel, aerial photo,

Továbbfejlesztett RTH (Return to Home)

Fejezd be repüléseidet kényelmesen, a továbbfejlesztett RTH segítségével, amely lehetővé teszi a Mavic 3 számára, hogy automatikusan tervezze meg az optimális útvonalat a felszállási helyéhez, és önállóan teljesítsen egy biztonságos visszatérést. Akár manuálisan kiválasztva, vagy jelvesztés hatására automatikusan aktiválva, a Mavic 3 könnyen visszatér a kiindulási ponthoz.

APAS 5.0

Repülés közben a Mavic 3 folyamatosan, minden irányban érzékeli az akadályokat, amiket aztán simán és gyorsan megkerül. Élvezd a biztonságos repülést és folyamatos felvételeket még akadályokkal tarkított terepen is!

Kiterjesztett repülési idő

Az útvonaltervezéstől a kompozícióig, vagy akár egy hyperlapse videó rögzítéséig minden lépést egy repülés alatt elvégezhetsz! Az előző generációhoz képest a Mavic 3 szélállóssága 50%-kal erősebb, amely a hatékonyabb meghajtórendszerrel és a nagykapacitású akkumulátorral párosítva hihetetlen, 46 perces repülési időt eredményez. 15 km-es hatótávolságával nem csak messzebbre repül, de stabilabb átvitellel és kevesebb videokésleltetéssel is továbbítja a jeleket, így nagyobb nyugalmat biztosít számodra repülés közben.

dji, mavic 3, drón, drone, photography, video, légifotó, légifelvétel, aerial photo,

FHD nagy képkockasebességű átvitel

A Mavic 3 az első DJI drón, amely 1080p/60fps minőségű élőképet tud továbbítani – így az élőkép még közelebb áll ahhoz, amit a kamera ténylegesen rögzít, s még a drón irányítását is megkönnyíti.

A repülésbiztonság új szintje: DJI GSM adatátviteli adapter

A GSM adatátviteli adapter csatlakoztatásával a Mavic 3 átválthat 4G hálózatra a zökkenőmentes, stabil kapcsolat érdekében, ha az O3+ jeleket épületek, fák vagy más szerkezetek blokkolnák. Az O3+ adatátviteli rendszer koordinálja repülés közben a 4G kapcsolatot, amelyre zökkenőmentesen vált át a zavartalan felvételek érdekében.

Nagy pontosságú pozíciótartás

A nagy pontosságú pozíciótartás hihetetlenül stabillá teszi a Mavic 3-at lebegés közben. Segítségével kristálytiszta fényképek és hosszúexpós felvételek készíthetők, de nagy szerepe van a simább timelapse és hyperlapse videók rögzítésében is.

dji, mavic 3, drón, drone, photography, video, légifotó, légifelvétel, aerial photo,

A drónhoz fantasztikus kiegészítők közül válogathatunk, melyek maximalizálják a munkafolyamatot. A DJI RC Pro tökéletes társ a professzionális alkotásban, 1000 nites kijelzővel, nagy teljesítményű processzorral és 15 km-es maximális videóátviteli hatótávolsággal. A drónhoz választhatunk egy átalakítható hordtáskát és egy tárolót, a 10Gbps LightSpeed adatkábel, GSM adatátviteli adapter és a 65 W-os hordozható töltő mellett egy 8 ND szűrő és egy széles látószögű optika is van a repertoárban.
  • Termékadatok feltöltés alatt
  • Termékadatok feltöltés alatt
  • Termékadatok feltöltés alatt
1 181 900 Ft
Nettó: 930 630 Ft
2 158 900 Ft
Nettó: 1 699 921 Ft
817 900 Ft
Nettó: 644 016 Ft
Kérem várjon!