Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Capture One 22

2021.12.02. 11:05
Címkék: hdr, panoráma, képszerkesztés, editing, photography, phase one, 22, one, capture,
Szerző: Luca

,capture,one,22,phase one,photography,editing,képszerkesztés,panoráma,hdr

Rendkívül izgalmas hírt hoztunk, hiszen december 9-én érkezik a Capture One 22! A decemberben érkező legújabb frissítéssel olyan várva várt funkciók lesznek elérhetőek, amelyek megnyitják a Capture One által kínált lehetőségek tárházát, és továbbra is törekszik arra, hogy az optimális eszköz legyen a vizuális kreatívok számára.

A Capture One egy díjnyertes képszerkesztő szoftver, amely mindenféle fotósnak készült. Az intuitív kezelőfelülettel és a képek szerkesztésére és rendszerezésére szolgáló hatékony eszközökkel a Capture One szoftver zökkenőmentes szerkesztési élményt, gyors munkafolyamat teljesítményt és teljes körű kreatív irányítást ígér.

A Capture One kibővített, nagy teljesítményű szerkesztőeszközökkel - mint például a Panorámafűzés, HDR összevonás és a vezeték nélküli összekapcsolás - úgy hozhatja létre a világot, ahogyan látja. A Capture One az iparág leggyorsabb tethering felvételkészítését valamint élethű színfeldolgozást biztosít, emellett több mint 500 fényképezőgépet támogat, köztük a Canon, Sony, Nikon, Fujifilm és Leica fényképezőgépeket, és folyamatosan bővíti a támogatott fényképezőgépek számát.

A Koppenhágai, világszerte partnerekkel rendelkező Capture One csapata a szoftver folyamatos fejlesztésével keményen dolgozik azon, hogy az iparág legjobb képszerkesztője és feldolgozója legyen a világ minden táján lévő képalkotók számára.

,capture,one,22,phase one,photography,editing,képszerkesztés,panoráma,hdr


A Capture One jellemzői:

 • Fejlett RAW képfeldolgozás, amely a kezdetektől fogva valósághű, élethű színeket biztosít a képeken
 • Kreatív vezérlés nagy teljesítményű szerkesztőeszközökkel, fejlett színszerkesztővel és bőrtónus eszközökkel
 • Fejlett réteg- és maszkolási képességek
 • Az iparág leggyorsabb tethering fényképezése
 • Zajcsökkentés, amely lehetővé teszi, hogy megőrizze a színeket és a részleteket a magas ISO-val készített képeken
 • Személyre szabható gyorsbillentyűk a gyorsabb szerkesztési munkafolyamathoz
 • Teljesen testreszabható munkaterület a személyes munkafolyamat igényeinek megfelelően
 • Intelligens menedzsmenteszközök a fájlok rendszerezéséhez
 • Több mint 500 kamera támogatása
 • Objektívprofilok és képkorrekciós támogatás több mint 500 objektívhez
 • Stíluscsomagok a vezető fotósok által fejlesztett azonnali szerkesztési megjelenések alkalmazásához

,capture,one,22,phase one,photography,editing,képszerkesztés,panoráma,hdr


Újdonságok a Capture One 22-ben:

Panorámafűzés

Készítsen lenyűgöző panoráma-összeállításokat tájképekről, városképekről, építészeti jelenetekről és sok másról, hihetetlen felbontással és teljes részletességgel a kép minden pontján. Készítsen kiváló nagy látószögű felvételeket torzítás nélkül, és ne hagyja, hogy a "panoráma" szó visszatartsa a képzeletét - a többsoros összefűzéssel minden irányban felépítheti a képet, így egy hatalmas DNG-fájlt kap, ami közvetlenül a Capture One-ban teljesen szerkeszthető.

,capture,one,22,phase one,photography,editing,képszerkesztés,panoráma,hdr

HDR egyesítés

Több, különböző expozíciójú RAW-kép kombinálásával a HDR egyesítéssel egyetlen nagy dinamikatartományú képet kaphat néhány kattintással - tökéletes napfelkelte vagy naplemente tájképekhez, beltéri és kültéri környezetet egyaránt bemutató belső felvételekhez, vagy bármilyen olyan jelenethez, ahol nagyok az expozíciós különbségek. Használja a Capture One nagy teljesítményű szerkesztőeszközeinek teljes kreatív szabadságát a kép véglegesítéséhez - erősítse az árnyékokat, hozzon létre gazdag kontrasztot és még sok minden mást.

,capture,one,22,phase one,photography,editing,képszerkesztés,panoráma,hdr

Vezeték nélküli tethering kiválasztott Canon fényképezőgépekhez

A vezeték nélküli tetheringgel a fotózást új szintre emelheti anélkül, hogy kábelek tartanák vissza - érezze a dinamikusabb felvételek szabadságát, állítsa a kamerát új szögekbe, és használja ki az egész teret az alkotáshoz. További fényképezőgépek támogatása várható a közeljövőben.

Automatikus forgatás

Az idő pénz - kímélje meg magát a munkafolyamatban a kézi forgatással töltött óráktól az első AI-vezérelt eszközünkkel, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre hatalmas képkötegeket forgasson automatikusan.

149 900 Ft
Nettó: 118 032 Ft
Kérem várjon!