Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Megjelent a mágneses Profoto Clic Octa!

2022.01.20. 00:04
Címkék: softbox, octabox, octobox, c1, a1x, a1, mágneses, clic, octa, profoto, a
Szerző: lenartg

A Profoto bejelentette legújabb octoboxát, amely a Profoto Clic Octa névre hallgat.
Az új fényterelő egy összecsukható, mágneses softbox, amely az A és C szériás vakukkal, lámpákkal kompatibilis.

Az új Clic Octa kifejezetten azoknak készült, akik kompakt, könnyen hordozható módon szeretnének minőségi világítást magukkal vinni bárhová. Nagyon könnyű, és egyszerűen egyetlen mozdulattal kihajtható, így a helyszínek váltása is gyorsan és hatékonyan tud zajlani. Segítségével nem töltünk felesleges perceket a fényterelő szétszerelésével, majd az új helyszínen újra összerakásával. Ez a folyamat immáron másodpercekre redukálódott.

A mágneses rögzítésnek köszönhetően az A1-A1X-C1 villanókat gyorsan, könnyedén csatlakoztathatjuk, így a bonyolult bajonettekkel, csavaros rögzítésekkel sem kell már időt pazarolni, mint más softboxoknál. A mágneses foglalat ráadásul egyben az állványhoz való rögzítésre is szolgál, és dönthető is. Ha pedig nem szeretnénk állványra tenni, a kar megfelelően hosszú ahhoz, hogy akár kézből is használhatóvá teszi a Clic Octa-t.
A kerek mágneses fejnek köszönhetően az összes Profoto mágneses kiegészítővel kombinációban is használható, ideértve az összes színfóliát is. Ráadásul direkt ehhez a fényterelőhöz gyártott méhsejtrács is külön megvásárolható.
Kérem várjon!