Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Tele-regény

2022.01.31. 13:40
Címkék: , stm, portré, fényképezőgép, videó, fotó, objektív, 135mm, samyang
Szerző: Luca

Szinte alig ocsúdtunk fel az AF 24-70/2.8 érkezése után, a Samyang megint dobott egy nagyot.
Szó szerint, ugyanis ezen a gyújtótávolságon és fényerővel kell bőven üveg egy optikai képletbe, mégis kijelenthetjük, hogy a végeredmény egy kiváló kompromisszum, mind az ár, mind a méret tekintetében!
Tehát bemutatkozik: a Samyang AF 135mm F1.8 FE

samyang,135mm,objektív,fotó,videó,fényképezőgép,portré,stm,

Abban bizonyára mind egyetértünk, hogy a 135mm FF szenzoron az egyik legjobb portrés gyújtótávolság. Sok nagy gyártó kínál megoldást ilyen paraméterrel, azonban a fentebb említett kritériumok miatt nem könnyű egy ilyen lencse megtervezése. Ezért a Samyang-nál igyekeztek prioritásban tartani a súly kérdését, ami nagyon fontos tényező a 135mm-es fényerős kistelék piacán, főleg ilyen fényerő mellett. A 764 g súly elég meggyőző, a nagyobb gyártók meg sem közelítik egyelőre ezt, de nyugodtan kijelenthetem, hogy kiváló minőséget kapunk a pénzünkért!

samyang,135mm,objektív,fotó,videó,fényképezőgép,portré,stm,

samyang,135mm,objektív,fotó,videó,fényképezőgép,portré,stm,

Üvegek tekintetében 13 lencsét találunk, 11 csoportban, melyek közül 6 speciális kialakítású a még jobb optikai teljesítmény elérése érdekében. A fókuszálásért egy STM motor felel, mely halkan egy gyorsan segít megtalálni a portréalanyt. A rekesz 11 lamellás, ami közel kör alakban záródik, így használatakor sem változik sokat, az amúgy lenyűgöző bokeh karaktere. Mivel a 135mm jellemzően kültéri használatra készül, az objektív kapott időjárás elleni védelmet is!

samyang,135mm,objektív,fotó,videó,fényképezőgép,portré,stm,

Ha már a külcsínnél tartunk, a dizájn követi a Samyang új vonalát, mely visszaköszön a 24/1.8, 12/2 AF lencséken is. Szép, mégis jó tapintású felületek, melyek további funkciókkal is kiegészülnek.
Kapunk Focus Hold gombot, a fókusz rögzítésért, valamint egy kétállású kapcsolót, ami a fókuszgyűrűnek képes további funkciót, például rekeszvezérlést adni! Az AF tartomány is szűkíthető, a gyorsaság és pontosság érdekében felosztható a közelpont (0,69m!) és 2 méter, valamint 2 méter és a végtelen között!

samyang,135mm,objektív,fotó,videó,fényképezőgép,portré,stm,

Tehát a Sony tulajdonosok egy könnyű, mégis nagyon jó minőségű portréobjektívhez juthatnak, ráadásul kedvező áron! A termék hamarosan kipróbálható és megvásárolható üzleteinkben!

  • Termékadatok feltöltés alatt
399 900 Ft
Nettó: 314 882 Ft
Kérem várjon!