Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

A várakozásnak vége! Sigma Fujifilm X bajonettre

2022.02.22. 11:05
Címkék: sigma, fujifilm, x, x bajonett, xmount
Szerző: Ákos

A várakozásnak végre vége!

A SIGMA három legnépszerűbb objektívje mostantól FUJIFILM X bajonettes kivitelben is elérhető. Ezek a kompakt, gyors nagylátószögű objektívek gyors autofókuszukkal, gyönyörű bokeh-jükkel és könnyű kialakításukkal tökéletes kiegészítői a FUJIFILM X sorozatú fényképezőgépekhez.

sigma fujifilm x bajonett x mount

Ezek az első FUJIFILM X bajonettre kapható SIGMA objektívek, amelyek teljes mértékben kompatibilisek az X sorozatú fényképezőgép-vázakkal, beleértve a kamerán belüli aberráció-korrekciók és a firmware-frissítések támogatását.

Mindhárom objektív gyors f/1.4 rekesznyílással rendelkezik a sekély mélységélesség és a vonzó bokeh érdekében. Tökéletesek esküvők, koncertek, portrék és éjszakai égbolt fotózásához is.


Jól illeszkednek az alacsony profilú X sorozatú fényképezőgépekhez, könnyen használhatók kézből történő fényképezéskor, és minimális helyet foglalnak a táskában. Tökéletes választás utcai és travel fotósok számára.

Az autofókusz teljes mértékben támogatott, és gyors teljesítményre optimalizálták az X sorozatú fényképezőgépeken. Ez a gyors autofókusz és a fényes rekesz segít a videósoknak a professzionális eredmények könnyed elérésében. Az objektívek kis mérete és kis súlya miatt könnyen kiegyensúlyozhatók és gimballal is könnyen használhatók.

A tartósságot is szem előtt tartották a tervezők és gumitömítéssel szerelték fel az objektíveket. Egy időjárásálló X sorozatú fényképezőgépvázzal párosítva ez azt jelenti, hogy nem kell félretenni a felszerelést abban a pillanatban, amikor az időjárás megváltozik.

A Fujifilm X bajonettes Sigma objektívek már renedelhetők, várhatóan áprilisban érkeznek boltjainkba.

124 891 Ft
Nettó: 98 339 Ft
149 890 Ft
Nettó: 118 024 Ft
159 890 Ft
Nettó: 125 898 Ft
Kérem várjon!