Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Jó csapat

2022.03.01. 14:13
Címkék: , monitor, videó, fotó, canon, atomos ninja v, atomos
Szerző: Luca

Vannak emberek - és eszközök is -, amik mindig a legjobbat hozzák ki egymásból. Rengeteg filmben és sorozatban is megtalálható ez a szál, gondoljunk akár a jó zsaru/rossz zsaru kapcsolatra, vagy az okos/szép párosokra. Mindig többet nyújtanak együtt, mint külön-külön és arra tanítanak minket, hogy könnyebb az élet/nyomozás/feladat, ha nem egyedül kell megbirkóznunk vele.

Tipikus példa erre a Canon és az Atomos esete, amik együtt még többet érnek, mintha külön-külön néznénk őket. Úgy gondolom, hogy sem a Canon EOS R5 C-t, sem az Atomos Ninja V+ monitort nem kell bemutatnom senkinek, azonban együtt most újabb csúcsokat érnek el.

Ehhez persze nem ártott némi fejlesztés, pontosabban egy friss AtomOS operációs rendszer, a 10.73, ami lehetővé teszi a 8K/30p, vagy 6K/60p rögzítést, Apple ProRes RAW formátumban!
Persze feltehetitek a kérdést, hogy miért jó nekünk az, hogy külön „monitorba” rögzítünk?

Mert a vázak jó része nem képes rögzíteni ilyen minőséget komolyabb túlmelegedés, vagy erős processzorterhelés nélkül.

A vázak jellemzően nem tudnak Apple ProRes RAW formátumban rögzíteni, míg az Atomos által felvett formátumot közvetlenül egyre több népszerű szoftver támogatja: Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro, AVID Media Composer, stb…

Jóval olcsóbb SSD-t vásárolni háttértárnak, mint drága és nagy kapacitású SD, CFexpress és XQD kártyákat!

A monitor - és rögzítő – sokkal jobb fényerővel (láthatósággal) és nagyobb méretben jeleníti meg a képet és sok más olyan funkciót kínál, ami könnyíti a munkánkat (fókuszvisszajelzés, LUT, hisztogram, hanghullámforma, stb)

Az Atomos monitorjairól közvetlenül indíthatjuk a felvételt és ha mindez nem elég, egy SYNC kiegészítő megvásárlásával akár telefonról/laptopról is kezelhetjük a főbb funkciókat!!

399 900 Ft
Nettó: 314 882 Ft
Kérem várjon!