Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Nem vagyok robot - Pavotube T8-7X

2022.03.17. 10:11
Címkék: , folyamatos fényű lámpa, nanlite, pavotube, led, lámpa, fotótechnika, nem, robot, -, t8-7x
Szerző: Luca

Jogos felvetés lenne pedig, hiszen a Nanlite új termékének neve, abszolút így hangzik! Már szinte hallom, ahogy alkalmazkodik a protokollhoz és új pályát számol az űrhajónak. Na, elkalandoztam.

fotótechnika,lámpa,led,pavotube,nanlite,folyamatos fényű lámpa,

Szóval a kódneve valóban futurista, de az előtte álló „Pavotube” mégis visszahoz a Földre. A Nanlite jó pár éve futattja ezt a szériáját, ami épp most esett át egy frissítésen (II/X), most azonban olyan történt, amire nem számítottam: olcsósítottak az eszközön, mindezt persze jó értelemben!
Nem, nem a futó termékek árát babrálták, hanem kihoztak egy új típust, egy amolyan belépő modellt, aminek kedvező az ára, de mégis nagy tudást sűrítettek bele.
Tehát megérkezett a T8-7X, ami rögtön 1 és 4 darabos szettben is elérhető, de olyan áron, aminek már nagyon nehéz lenne ellenállni.

fotótechnika,lámpa,led,pavotube,nanlite,folyamatos fényű lámpa, fotótechnika,lámpa,led,pavotube,nanlite,folyamatos fényű lámpa,

Fussunk is neki a technikai paramétereknek, mert tudom, hogy most már mindenki erre vár, hiszen belengettem egy jó árat, tehát természetes a kíváncsiság a belbecs iránt!
A T8 – mostantól így nevezem – kereken 1 méter hosszú és 280 gramm a súlya. Ez igazán kényelmes méret, mégis elég nagy ahhoz, hogy effektív legyen és könnyű, hogy ne kelljen gondolkodni rajta, magunkkal vigyük-e. Fehér fénye 2700 és 7500 K között állítható, 0-100% közötti fényerővel, mely természetesen az RGB világításra igaz. Színvisszaadása kiemelkedő a CRI indexe 96, míg az a TCLI 97.

,fotótechnika,lámpa,led,pavotube,nanlite,folyamatos fényű lámpa,

HSI módban képes 36,000 szín előállítására, melyet beépített akkumulátorával egészen sokáig is képes működtetni. Visszatérve az ergonómiára, kapott egy kényelmes markolatot is!
Fogása mellett a kezelése is kényelmes, kevés gomb és egyszerű működés jellemzi, de ha távolról szeretnénk vezérelni, akkor a Nanlink applikációval (Bluetooth) akár ezt is megtehetjük!
Ha a professzionális technika felé kacsingatunk, akkor a DMX mód is hasznos lehet, ezt azonban csak egy opcionális kifejtőkábellel tehetjük lehetővé, mely a töltésre – akár powerbank működésre (!) -  és vezérlésre szánt USB-C aljzatból képes XLR csatlakozású DMX fogadására és tovább küldésére alkalmas ki- és bemeneteket gyártani. Ugyanebbe az USB-C portba csatlakoztathatjuk a szintén opcionális WC-USBC-C1 vezetékes kontrollert is!

fotótechnika,lámpa,led,pavotube,nanlite,folyamatos fényű lámpa,

Természetesen a különböző fehér és az RGB színek mellett, ezek kombinációval is számolhatunk, már ami az effekteket illeti, szép számmal kapunk belőlük, azonban itt már a második generációs Pavo-khoz hűen pixelvezérlésről is beszélünk, miszerint a LED-ek egymástól függetlenül is képesek futtatni a programokat, komplexebb effekteket hozva létre ezzel.

Zárásként, még ha mesterséges intelligenciája nem is lesz, azért hasznos segítőnek néz ki a T8 az életben, ezért meggyőződésem, hogy inváziójuk megállíthatatlan!

fotótechnika,lámpa,led,pavotube,nanlite,folyamatos fényű lámpa, fotótechnika,lámpa,led,pavotube,nanlite,folyamatos fényű lámpa,


184 900 Ft
Nettó: 145 591 Ft
43 900 Ft
Nettó: 34 567 Ft
Kérem várjon!