Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Filmes villanykörte - Itt a Nanlite PavoBulb 10C!

2022.03.24. 01:06
Címkék: nanlite, a, -, filmes, 10c,
Szerző: lenartg


A filmesek egyik kedvenc világítás technikája lámpákat és különböző praktikus fényeket elhelyezni a képkockán belül. A hagyományos izzók kevésbé kontrollálhatók, emiatt a komolyabb produkciókban mindig kicserélik a lámpák égőit olyan, speciális égőkre, amelyek magasabb minőségű fényt adnak, és teljes mértékben kontrollálni lehet őket.Erre nyújt most egy megoldást a Nanlite rendszerbe illeszkedő, Nanlite PavoBulb 10C. Az új villanykörte hagyományos, E27 villanykörte foglalattal rendelkezik, és az áramot is innen veszi fel. A lámpát 2700K és 7500K színhőmérséklet között állíthatjuk, de természetesen az RGB sem marad el, amely segítségével 36000 különböző szín érhető el. Mindezt 95-ös CRI és 97-es TLCI mellett.
A Nanlite rendszerbe illeszkedve, természetesen a bluetooth-os vezérlés már alap elvárás, így a Nanlink appal könnyedén rácsatlakozhatunk a lámpára, és együtt, csoportba rendezve, vagy külön-külön is irányíthatjuk azokat.A PavoBulb 10C nem rendelkezik saját akkumlátorral, emiatt ha áramforrás nélkül szeretnénk használni, ahhoz egy külön akkumlátor adaptert kell vásárolni, amely a Sony NP-F tipusú akkumlátorokkal kompatibilis. Ezzel a kiegészítővel egyébként 6,5 óra üzemidőt ígér a gyártó, maximális fényerőn, ami elég impresszív. Amennyiben nem szeretnénk ezt a kiegészítőt megvásárolni, akár power bank-ről is üzemeltethető.
Tartozékok egész tárházát kínálja a Nanlite, ugyanis a lámpán elhelyeztek egy USB-C csatlakozót is, amely lehetővé teszi a Pavotube T8-7X-hez is kapható kiegészítők csatlakoztatását. Ezek között szerepel a Nanlite USB Type-C to DMX kábel, és a WC-USBC-C1 vezérlő kontroller is.

A fentiek mellett, külön ehhez az égőhöz készült tartozékokat is készített a Nanlite, ilyen az E27-es mágneses adapter, vagy a tapadókoronggal rögzíthető diffúzor, amely arra hivatott, hogy még precízebben kontrollálhassuk a körte fényét, amikor egy lámpában helyezzük el. Lágyítani és teljesen visszaverni is képes a PavoBulb-ból érkező fényt.

Az ilyen típusú lámpákat sokszor nem egyesével veszi az ember, ezt a Nanlite is tudja, így többféle kiszerelésben is megvásárolható lesz. Az egyenként kapható kiszerelésen túl négyes és tizenkettes csomagban is megszerezhető lesz, ebben az esetben minden külön kapható kiegészítőt megkapunk egy kitben, és még egy kemény hordtáskát is hozzá.

11 900 Ft
Nettó: 9 370 Ft
231 900 Ft
Nettó: 182 598 Ft
35 900 Ft
Nettó: 28 268 Ft
5 500 Ft
Nettó: 4 331 Ft
649 900 Ft
Nettó: 511 732 Ft
Kérem várjon!