Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Páros lábbal

2022.04.21. 09:27
Címkék: smallrig, állvány, fotós állvány, fényképezőgép
Szerző: Luca


..és még piros lap sem jár érte? Nem, mert a szerelés szabályos volt, labdára ment. Persze vitatható a szituáció, de ahogy a futballban a gólok, a kereskedelemben az ár számít.
Tehát mit tehet a konkurencia, ha a Smallrig piacra dob egy ikerlábas, fluid-fejes videóállványt, méghozzá jó áron? Hát, alkalmazkodik.
Ami történt, megtörtént, a termék kint van a piacon, ráadásul az első review-k elég meggyőzőek, vagyis nagyjából azt kapjuk a pénzünkért, amit el is várhatunk, se többet, se kevesebbet.


Az AD-01 egy meglepően erős és strapabíró állvány benyomását kelti és szépen hozza az ikerlábas állványok hagyományait, mint például a 75 mm-es csészés kivitel. Fizikai méreteit nézve, legkisebb munkamagassága 85 cm, míg legnagyobb 186 cm. Maga a folyadékcsillapítású fej rendelkezik extra rögzítési pontokkal is, illetve megfelel az RS2 és Manfrotto szabványoknak, ráadásul kétirányból oldható a talp rögzítése. A fej függőleges irányú mozgása pedig -75 és +90 fok között állítható!
Maguk a lábak 3 szekciósak, így az összecsukott méret is szimpatikus, mindössze 89 cm hosszú, így a 4 kg-os nettó súllyal könnyen szállítható a hozzá adott táskában! Az állvány teherbírása – ami nem alhanyagolható szempont – 8 kg!
Tehát adott egy olcsó és jó konstrukció, ami igazán kecsegtetően hangzik, de természetesen majd az idő válaszolja meg a tartósság/igénybevétel kérdését. A termék hamarosan elérhető, az első példányok érkezését májusra ígéri a gyártó!Kérem várjon!