Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

SmallRig RC 220B

2022.04.28. 09:43
Címkék: , folyamatos fényű lámpa, világítástechnika, led, lámpa, smallrig
Szerző: Luca

220

Ennyi volt van a konnektorban, ami nem igaz, mert az is 230. Meg van a híres dal is, de már a gondolatától is elfogott az unalom. Lehet írni úgyis bejelentőcikket, hogy nem használunk semmilyen buta hasonlatot? Próbáljuk meg.


Az alapsztori néhány hónapja kezdődött, amikor megjelent az első COB LED-es Smallrig lámpa, az RC 120 B, illetve D. B, mint bi-color (2700-6500K); D, mind daylight (5600K), tehát változó és fix színhőmérsékletű LED lámpákról beszélünk, Bowens bajonettel fotós és videófelhasználásra. Maga a koncepció nem újdonság, hiszen rengeteg ilyen lámpa létezik, amiben azonban a Smallrig nagyot dobott, az az, hogy jó árral és teljesítménnyel párosította a koncepciót.
Az biztos, hogy a termék jó ár-érték aránya elég meggyőző volt, de a konkurencia ennél nagyobb termékportfólióval rendelkezik, így csak az alsó szegmensben tudtak labdába rúgni a kínált teljesítménnyel. Persze a beavatottak már tudták, hogy ezzel nem áll meg a termékfejlesztés, így néhány hónap elteltével, most a következő lépcső, a 220-as sorozat megjelenése.A koncepció maradt, itt is meghagyták a fent tárgyalt B és D utótagot, így az RC220-széria kétféle verzióban készül. Fényerejét tekintve már komoly előrelépésről beszélhetünk (1 méteren, reflektorral 220B: 84,500Lux; 220D: 98,700Lux), de mielőtt kijelenteném, hogy ezen kívül semmi nem változott, azért nézzük át mit rejt a doboz. Tehát tartozékként kapunk hozzá reflektort, védősapkát a LED elé, tápkábelt és külső tápegységet, valamint magát a hordtáskát és a használati útmutatót.


Természetesen örökölt szinte mindent az elődtől: vezérelhető applikációval, elmegy V-Mount akksiról is, valamint a Bowens bajonettjének hála sokféle fényformálóval használható.

Egyéb adatok a grafikákon, mindenkinek jó nézelődést kívánunk:
Kérem várjon!