Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

A királyság kulcsa - Profoto Connect Pro

2022.06.20. 11:11
Címkék: , fotótechnika, világítástechnika, kioldó, connect pro, profoto
Szerző: Luca

„Nincs meg a kulcs? Akkor ami a szekrényedben volt, azt köszöm’szépe…” – hangzik el a mondat Stefanovics Angéla – valamint Kálmánczhelyi Zoltán és Végh Zsolt - filmjében, az uristen@menny.hu-ban.
Bizony így járhatunk mi is, ha nem rendelkezünk kioldóval a stúdióvakunkhoz, szinte kizárjuk magunkat a „mennyországból”. Tudja ezt a Profoto is, ezért új, továbbfejlesztett kioldóval jelentkeznek, vagyis bemutatkozik: a Connect Pro.
Természetesen az új kioldó 100%-ban illeszkedik a termékkínálatba és folytatja azt a hagyományt, hogy még egyszerűbbé és megbízhatóbbá tegye a fotózást a vakukkal. A fejlesztésnél a vezérelv az egyszerűség volt, ami egy letisztult kezelőfelületet hozott magával, 6 gombbal és egy gomb/tárcsa kombinációjával, valamint egy nagyon jó kis kontrasztos kijelzővel. Az AirX technológia pedig a megbízhatóságért felel, hogy soha ne kelljen feltenni a kérdést: „Villant?” Igen… mindig. 


Visszaugorva a kijelzőre, ami elsőre is feltűnik a termékfotókon, hogy az új remote kontroller már abszolút értékben – ahogyan az a vakun is megjelenik – írja ki az adott villanótest erejét, ráadásul sokkal részletesebb infót ad a benne lévő elemek kapacitásáról/állapotáról is!
Persze a kioldó agya is frissült, új Group/TTL vezérlést kapott, több mint 100 csatornát kezel, a megszokott váztípusok mellett most már Leica termékekkel is kompatibilis, de ami talán a legfontosabb, működni fog tölthető akkumulátorról is! (3db AAA) 


 


Specifikáció:

Típusok:Non-TTL (középérintkezős), Canon, Nikon, Fuji, Leica, Sony (2022 vége)
Csatlakozás:Hot shoe, 2.4 GHz, AirX protokoll
Üzemmódok:Sync, TTL, HSS, Remote
Csatornák száma:100
Csoportok száma:6
Táplálás:3 db AAA ceruzaelem vagy ugyanilyen tölthető akkumulátor
Működés:Min. 50 óra 
Tartozék:Tok
Összességében valóban kijelenthetjük, hogy a mesterkulcs már a kezünkben van, már csak be kell lépnünk azon az ajtón, ami a profik világába vezet!
176 900 Ft
Nettó: 139 291 Ft
176 900 Ft
Nettó: 139 291 Ft
176 900 Ft
Nettó: 139 291 Ft
176 900 Ft
Nettó: 139 291 Ft
Kérem várjon!