Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Új keverőpultot dobott piacra a Blackmagic Design

2022.07.20. 10:03
Címkék: , új, a, blackmagic, design, keverőpult, switcher, stream, gamer
Szerző: gardonyik

Új, felhasználóbarát ATEM SDI keverőpult, amely ideális streamekhez

A Blackmagic Design-ról

A Blackmagic Design készíti a világ legmagasabb minőségű videószerkesztő termékeit, digitális film kameráit, szín konvertálóit, videó monitorait, routereit, élő produkciós keverőpultjait, lemez felvevőit, monitorjait, és valós idejű film szkennereit.


Az ATEM SDI keverőpult

A Blackmagic Design bejelentette, hogy új taggal bővül termékpalettájuk, még pedig az ATEM SDI élő produkciós keverőpulttal. A pult 3G-SDI kapcsolódással kompatibilis. Az új modellt olyan felhasználók számára alkották meg, akik számára fontos a tartalom és a hordozhatóság is, hogy egyszerűen felállítható legyen a rendszer és könnyedén lehessen használni. Még a praktikus méretével is meglepően hatékony konvertáló képességével és input bemeneteivel is érdemes számolni.


Professzionális használat és kivitelezés

 Az ATEM SDI gyorsabbá és professzionálisabbá teszi a produkciót több kamerát használva. Alkalmas továbbá élő, minőségi streamelésre Youtube-ra, Facebookra és egyéb platformokra, ahol van lehetőség élő közvetítésre. Az ATEM SDI kompaktsága abban rejlik, hogy egyesül benne, mind a kontroll panel, mind a csatlakozási pontok. Az elülső panel minden könnyedén használható gombot tartalmaz a forrásokhoz és a videó effektekhez, valamint áttűnésekhez, gyorsítva ezzel a munkafolyamatok eredményességét.


Továbbfejlesztett tartalom

Az összes videós forrás képes újra szinkronizálni a kezelőpulttal még akkor is, ha más videófájl kiterjesztéssel rendelkeznek. Minden azonnal működik a helyszínen, így nem kell aggódni a technikai jellegű fennakadások miatt. Az ATEM SDI Pro és Extreme modellek támogatják a közvetlen felvételt streamelésről USB CD-re. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nagyon hosszú felvételeket kapnak ugyanabban a videófájlban AAC audióval, mint azok akik azonnal fel tudják tölteni egy online videó feltöltő oldalra.

Az ATEM SDI Pro ISO és Extreme ISO modellek elérhetővé teszik a felhasználó számára az élő események szerkesztését, több videó streamelését egy időben. Lehetővé teszik továbbá a produkciók újra szerkesztését, így hozzá lehet adni új színárnyalatokat, effekteket és grafikákat. Még az audió fájlok is személyre szabhatóak. Az ISO modelleknek van egy DaVinci Resolve projekt fájljuk is, így egy kattintással meg lehet nyitni a szerkesztési folyamatot.


Az ATEM SDI keverőpult technikai specifikációi:

-         Kis méretű panel alapú design

-         Támogatja a 8 kamera, vagy számítógépre csatlakozást

-         Élő közvetítés Etherneten keresztül az ATEM SDI Pro és Extreme modellekkel

-         Mobil készülékről streamelés lehetősége ATEM SDI Pro és Extreme modellekkel

-         Felvétel USB CD-kre H.264-en ATEM SDI Pro és Extreme modellekkel

-         Automatikus konvertálás és újra szinkronizálás minden SDI inputtal

-         Ingyenes ATEM szoftver kontroll Mac-re és Windowsra

-         Legalább 6 önálló DVE az ATEM SDI Extreme modellen

-         Személyreszabható 16 féle nézőpont az ATEM SDI Extreme modellen

 

Kérem várjon!