Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Raktáron a Pavobulb, és a Pavotube!

2022.08.09. 09:07
Címkék: pavobulb, pavotube, nanlite, nanlux
Szerző: gardonyik

Jó hírünk van, a Litolite 5C és a Pavotube II 6C után két újabb kedvező árú LED megoldással szolgálhatunk nektek a Nanlite jóvoltából.
A hét elejétől ugyanis raktárról kapható az új Pavolbulb 10C és a Pavotube T8-7X RGBW LED fényei a Tripontban!A Pavobulb 10C egy E27 foglalatba tekerhető LED fényforrás, amivel forgatásokon, vagy akár otthon is helyettesíthetjük meglévő villanykörténket, legyen szó hobbi, vagy haladó felhasználásról, esetleg egyszerű dekorációról. A nagy fényerejű RGBW LED Bluetooth vezérlést kapott, arámforrásként pedig vagy a saját E27 foglalat áll rendelkezésre (220V), vagy pedig USB C-n keresztül tápálálhatjuk.
(videó)

Másik versenyzőnk a T8-7X, ami egy már-már klasszikusnak mondható, Pavotube-sorozat legújabb darabja. A korábbi modellekből örökölte a beépített akkumulátort és a pixel effekteket, azonban lényegesen jobb áron kerül a forgalomba, amivel egyértelműen a hobbistákat, dekorosokat célozza. Az egyszerű kiviteltől függetlenül még így is képes akár DMX vezérlésre - a telefonos Bluetooth mellett – ehhez azonban kiegészítőket kell vásárolnunk hozzá.


Kérem várjon!