Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Szem-száj

2022.09.14. 13:40
Címkék:
Szerző: gardonyik

A Smallrig híres arról, hogy kreatív és sokrétű megoldásokat kínál, melyek jól kombinálhatók egymással, azonban mostanában elkezdte feszegetni a saját határai és azt kell, hogy mondjam, igen jól teszi. Olyan újdonságról szeretnék a következő sorokban beszámolni, mely valójában és szó szerint ingere szemnek és szájnak.A Forevala W60 egy új, bölcsős töltésű, vezeték nélküli mikrofon rendszer, két adóval és egy vevővel.
Ahogyan azt az új trendek is diktálták – többek közt a konkurencia különböző típusai – az adó egység lehetőséget ad csíptetős mikrofon csatlakoztatására is, de alapvetően beépített, omni-direkcionális kapszulával rendelkezik, ami nagyban leegyszerűsíti a használatot, ha megfelelően közel tudjuk csipeszelni a hangforráshoz, jellemzően a szánkhoz.Hatótávolsága 100 méter, sík területen, akkumulátorideje is kiemelkedő, több mint 8 órát ígér egyetlen töltéssel. A vétel kapcsolható monó és sztereó módba is, így lehetőség van szeparálva felvenni (L-R) a két adó által átküldött jelet egy külső rögzítőbe/kameránkba. A Low Cut funkció 200 Hz-en vágja az alsó frekvenciákat, amivel sok alacsonyfrekvenciás zajt ki tud iktatni a jobb beszédérthetőség kedvéért.  Az adón és a vevőn is találhatunk egy kicsi, de annál informatívabb kijelzőt, amivel ellenőrizhetjük a kapcsolat erősségét, a bekapcsolt funkciókat és a bejövő jelet is.A bölcső meglehetősen jó anyagból készül és ugyan nem rendelkezik saját akkumulátorral, de beépített – és egyben rejtett – USB-kábele van az oldalán található USB-C aljzat mellett. Ez a párhuzam az adókon és a vevőn is megfigyelhető, ők is kaptak egy saját USB-C aljzatot, ha arra támadna kedvünk, hogy onnan töltsük őket.
Összességében jól illeszkedik a termék a jelenlegi trendekhez, azonban az ára bőven alulmúlja a konkurenciát, így nyugodtan bejelenthetünk vele az őszi szezon top seller-ét!99 900 Ft
Nettó: 78 661 Ft
Kérem várjon!