Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Sikerrel zárult Fuji GFX workshop! Íme a beszámoló!

2022.10.24. 11:29
Címkék: , a, fuji, gfx, gregus máté, mmstudio, mm studio, nanlite, fujifilm
Szerző: gardonyik

Kiváló hangulatban zajlott a 10. 20-án megrendezett Fujifilm GFX Workshop. Az esemény házigazdája az országosan ismert divatfotós, Gregus Máté volt, aki GFX rendszert használóként sok újdonsággal és tanáccsal látta el az eseményen résztvevőket.


Helyszínéül Máté saját stúdiója, az MM Studio szolgált, ahová a Fujifilm Magyarország GFX vázakat és objektíveket hozott, így a látogatóknak volt lehetőségük kipróbálni a legújabb X-H2s-t is.


Az eseményen a Tripont Nanlite eszközökkel biztosította a világítást, így a Fujifilm gépeket a látogatók a legjobb fényben tesztelhették.


A workshop első két órájában stúdió körülmények között volt lehetőség a tesztelésre, amely közben kérdés esetén a helyszínen lévő szakmai segítséggel, és tanácsadással is élhettek.


Ezt követően a résztvevők egy interjút hallgathattak meg Gregus Mátétól, amely főként az esemény fotógráfiai témáját is adta: a divatfotózásról, mint fotográfiai irányról. Máté többek között arról is mesélt, hogy hogyan kezdte pályafutását, és milyen látásmóddal rendelkezik a fotózás terén, főként akkor, amikor modellekkel dolgozik. Az interjú közben kivetített képeken is szemléltette korábbi munkáit.


Az esemény utolsó részében folytatódhatott egy másik fénybeállítással a tesztfotózás, így tényleg mindenki végig próbálhatta az őt érdeklő fényképezőgépeket és objektíveket.


Eseményünkre regisztráltak nagy számmal megjelentek. A workshop végig dinamikusan és élménydúsan telt. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki eljött, aki pedig lemaradt volna cikkünkben megtekintheti a képes beszámolót.Kérem várjon!