Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

DJI Mavic 3 Classic – Hasselblad kamerával felvértezett kreatív inspiráció

2022.11.03. 14:04
Címkék: drón, kamera, kreatív, hasselblad, classic, 3, mavic, dji,
Szerző: gardonyik

A Mavic 3 Classic a drón család új tagja olyan funkciókkal kápráztatja el a nagyközönséget, mint a Hasselblad kamera, a minden irányú akadályérzékelés és a továbbfejlesztett visszatérés funkció


Hasselblad kamera – Fedezze fel az élénk színeket

A Mavic 3 Classic kiemelkedő repülési teljesítményével és Hasselblad kamerájával a csúcstechnológiás képalkotás legjavát nyújtja. Vigye magával bármilyen kalandra, és felejthetetlen alkotásokat hozhat létre.

A patinás svéd Hasselblad cég kifejezetten a Mavic 3 sorozathoz tervezte és készítette az L2D-20c drónkamerát, amely a hihetetlenül apró mérete ellenére egy professzionális 4/3 CMOS-t tartalmaz. A szigorú Hasselblad-szabványok a hardver teljesítményét és a szoftveres algoritmusokat is szabályozzák, amivel teljesen új szintre emelik a képminőséget.


Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS)

A Mavic 3 Classic ugyanolyan természetes színek rögzítésére képes, mint más Hasselblad kamerák, ami annak köszönhető, hogy az L2D-20c objektív is a gyártó legszigorúbb szabványai alapján készült, és az érzékelő minden egyes pixelét a HNCS-nek megfelelően kalibrálták. A több évtizedes fotográfiai tapasztalattal gyártott kamera az exponáló gomb egyetlen megnyomásával vibrálóan élénk, természetes színeket képes rögzíteni, így lélegzetelállító tájakat vagy esti ragyogást örökíthet meg bonyolult szerkesztés vagy a színek előbeállítása nélkül.


5,1K/50fps

Rögzítsen még élesebb részleteket. A Supersampling technológia lehetővé teszi a 4K/60fps felvételek rögzítését.

4K/120fps

A nagy felbontásnak és a magas képfrekvenciának (frame rate) köszönhetően a kamera könnyedén tud lassított HD videókat rögzíteni.

10-bites D-Log

Természetes színátmeneteket biztosít, valamint több jól megvilágított és árnyékos részletet képes megőrizni, ami az utómunka során nagyobb szerkesztési szabadságot ad.

HLG

Nagyobb dinamikatartománnyal rendelkezik, amely sokféle eszköznél alkalmazható, és olyan felvételeket tesz lehetővé, amelyek az utómunka során nem igényelnek színhangolást.

Éjszakai felvételek

Ez a videómód optimalizálja a felvételeket gyenge fényviszonyok, például alkonyat és napfelkelte esetén, ezáltal csökkenti a zajt, és tisztább felvételeket eredményez.


Hosszabb repülési idő

A Mavic 3 Classic kompatibilis a Mavic 3 sorozatú akkumulátorokkal, ami 40 perc lebegési és 46 perc repülési időt tesz lehetővé,[2] így több idő marad az alkotásra, és kevesebbet kell aggódni az akkumulátor töltöttsége miatt.

40 perc

Lebegési idő

46 perc

Repülési idő


Egyszerűbb repülés

Minden irányú akadályérzékelés

Az APAS 5.0 technológiának köszönhetően a Mavic 3 Classic képes repülés közben folyamatosan érzékelni a körülötte lévő tárgyakat, és gyorsan és könnyedén megkerülni azokat. Még a kezdő drónpilóták is magabiztosan és biztonságosan repülhetnek, és bonyolult jeleneteket is könnyedén tudnak leforgatni.

Vízszintes, minden irányú vizuális érzékelőrendszer

Lefelé irányuló vizuális érzékelőrendszer

Felfelé irányuló vizuális érzékelőrendszer

Rendkívüli pontosság

A deciméteres felbontású, nagy pontosságú földrajzi pozicionálásnak köszönhetően a Mavic 3 Classic rendkívül stabil lebegésre képes. Ez egyrészt segít abban, hogy a hosszú expozíciós idejű felvételek tisztábbak lesznek, másrészt lehetővé teszi a zökkenőmentes timelapse videók rögzítését is.

Sebességtartó automatika

A Mavic 3 Classic az irányítása során bármilyen irányba reptethető anélkül, hogy közben folyamatosan nyomni kellene a botkormányokat. Ez nemcsak a hosszú távú repülést teszi könnyebbé, de a kézi vezérlés miatti rázkódások csökkentésében is segít, így a kamera mozgása simább lesz.


Továbbfejlesztett visszatérés funkció

A fejlett visszatérés minden repüléshez elegáns befejezést biztosít. A továbbfejlesztett automatikus visszatérés funkció lehetővé teszi, hogy Mavic 3 Classic automatikusan meghatározza a kiindulási ponthoz vezető optimális útvonalat, és gyorsan visszatérjen a felszállás helyére. A Mavic 3 Classic beáll egy megadott repülési magasságra, majd kiszámítja a biztonságos és hatékony útvonalat a kiindulási ponthoz való visszatéréshez. Eközben alkalmazza a hagyományos és a továbbfejlesztett visszatérési megoldások előnyeit is, ezáltal lehetővé teszi, hogy a drónpilóta a környezetnek megfelelően válassza ki a legjobb lehetőséget.


Gyors videó átvitel

Az O3+ átvitel, és ami azon túl van

Az akár 15 km-es átviteli távolsággal[4] nyugodtan repülhet nagyobb távolságokra is, és nem lesz gond a jelátvitellel. Az O3+ átvitel 1080p/60fps élő videoátvitelre képes.[5] Ez azt jelenti, hogy a kameranézet minősége közel áll ahhoz, amit a kamera ténylegesen rögzít. A Mavic 3 Classic emellett érzékenyebben reagál a kezelő irányítására.

1080p/60fps

Élő videoadás

15 km

Átviteli távolság


Minden igényt lefedő tartozékok

DJI Mavic 3 Classic ND szűrőkészlet

ND8/16/16/32/64 szűrőket tartalmaz.

DJI Mavic 3 Classic széles látószögű objektív

Kompatibilis a Mavic 3 Classic Hasselblad kamerájával, és 108°-os ultraszéles látószöget biztosít, ezáltal az egyes képkockákra több fér rá.

DJI 65 W-os hordozható töltő

A Mavic 3 Classic akkumulátorának töltéséhez 65 W-os USB-C kábelt is tartalmaz. A csomagban található másik USB-A port és az USB-C adatkábel segítségével egyidejűleg a távirányítót is töltheti.

DJI Mavic 3 Battery Charging Hub

Egy 65 W-os hordozható töltőhöz vagy autós töltőhöz csatlakoztatva a DJI Mavic 3 Battery Charging Hub egyszerre három akkumulátor töltésére is képes. Az akkumulátortöltő hub nagyobb hatékonyságot biztosít azáltal, hogy az akkumulátorokat a töltöttségi szintjüknek megfelelő sorrendben tölti, így a jobban feltöltött akkumulátorok kapnak először töltést.


DJI RC Pro

A DJI RC Pro az 1000 nites fényerejű kijelzővel, a nagy teljesítményű processzorral és a 15 km-es videóátviteli hatótávolsággal páratlan lehetőséget nyújt a professzionális filmezéshez.

DJI RC

A DJI RC egy olyan dróntávirányító, amely kivételesen jó kezelési élményt nyújt. A könnyű testtel, HD kijelzővel és rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkező távirányító a DJI O3+ videóátviteli technológiát is támogatja.


Kérem várjon!