Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Villámsebességet diktáltunk a Canon gépeknek!

2022.11.10. 15:26
Címkék: canon, dji, ecoflow, nanlite, nanlux, kamera, softbox, fotózás, esemény
Szerző: gardonyik

Canon Pro partnerségünket ünneplő eseményünk már reggel kezdetét vette…


Megérkeztünk a helyszínre, ami a belvárosi Europeum mélygarázsában lévő, LED fényekkel felvértezett gokartpálya volt. Szépen lassan mindenki megérkezett csapatunkból, így elkezdtük kialakítani a márkáknak szánt állomásokat. Ezeket a Nanlite RGB fénycsövei segítségével tettük még hangulatosabbá, amelyek nem mellesleg kitűnően passzoltak a gokartpálya vonalát végig vezető, váltakozó színű világításokkal. Hogy milyen márkákat szerepeltettünk még eseményünkön? Erre még később kitérek.


Az ezeken kívül eső hangulatos félhomályt a pálya kanyarjaiba helyezett puha fényeket biztosító, méhsejtrácsos softboxszal ellátott Nanlux Evoke 1200 reflektorral oldottuk meg. Utóbbinál ügyeltünk arra, hogy a sofőrök számára vezetés közben ne legyen zavaró a pályára irányított fény.


Az első látogatók (velünk együtt) izgatottan várták a dinamikus program kezdetét. Ám előbb még mind a Tripont, mind pedig a helyszínt biztosító Flashkart egy-egy képviselője tartott egy biztonsági, és egyéb szabályokat ismertető tájékoztatót.


VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT!       

Miután mindenki kiválasztotta a tesztelni kívánt váz és optika párost, a fotósok elfoglalták helyeiket a pálya-szigeteken, valamint a pálya mentén, ahol az előzetes biztonsági tájékoztatásnak megfelelően pozícionálták magukat, és várták az első körben vezető szerepben bizonyító fotóstársaikat. Nagy előnyt jelentett az első körben fényképezni vágyók számára a jármű felismerés funkció.


Elstartolt az első futam!

Beindultak az elektromos járművek, a kormánykerék mögött ülők rótták a köröket, miközben a pályaszigeteken is hasonló gyorsasággal süvítettek a rövidzáridős expók. A résztvevők hamar ráhangolódtak a dinamikus közegre, így nem okozott gondot a gokartok, és a kamerák cserélgetése.Nem csak a Canon-t lehetett megismerni közelebbről!

Az állóképek mellett mozgóképek is szerepet kaptak. Ugyanis nemcsak a Canon gépeit lehetett tesztelni, hanem az FS-tech csatornáról nevezetes Szőr Olivér útmutatásával, a DJI kameráival is meg lehetett ismerkedni. A RONIN 4D 6K-t és a DJI Transmission-t is többen kézbe, és szemügyre vehették.
A DJI eszközökön kívül még a rögtönzött fotósarokban megtalálható EcoFlow River Max készüléket is meg lehetett vizsgálni, amelyre hangulatvilágításként egy Nanlite Pavotube volt csatlakoztatva a rendezvény végéig. Ezen a helyszínen az arcfelismerő funkciót próbálgatták az együtt érkező fotóstársak.De kétségkívül a Canon R vázai jelentették a fő attrakciót

A legnagyobb érdeklődést a téma sajátossága miatt főleg az R3, R5 és az újonnan megjelent R6 Mark II keltette fel, ezeket a vázakat előszeretettel kombinálták a nagyobb látószögű objektívekkel a pálya maximális belátása érdekében.


Végül pedig a résztvevők az esemény végén elégedett mosollyal, fantasztikus felvételeikkel, egy közösségi élménnyel, és egy Canon ajándékcsomaggal távozhattak.


  • Teljes pixelszám 25,6 millió
  • Teljes pixelszám 47,1 millió
1 032 900 Ft
Nettó: 813 307 Ft
1 295 900 Ft
Nettó: 1 020 394 Ft
1 529 900 Ft
Nettó: 1 204 646 Ft
1 898 890 Ft
Nettó: 1 495 189 Ft
  • Teljes pixelszám 26,7 millió
  • Bajonett DJI DL
  • Felbontás 6K
  • Szenzorméret FullFrame
2 499 890 Ft
Nettó: 1 968 417 Ft
2 976 900 Ft
Nettó: 2 344 016 Ft
Régi ár: 48 900 Ft
43 900 Ft
Nettó: 34 567 Ft
Kérem várjon!