Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Kompakt, dinamikus és intuitív: ez a LOUPEDECK LIVE S!

2022.12.06. 13:11
Címkék: live s, loupedeck, a, ez, és, dinamikus, kompakt
Szerző: gardonyik

Egyszerű felület különböző szoftverek és streaming vezérléséhez!

Streameld a legjobb tartalmaidat, lépj kapcsolatba közönségeddel, állítsd be könnyedén a hangot, és kezeld napi rutin feladatait egyetlen egyszerű, könnyen kezelhető felületen.

Az új hűséges társad

Tartalomgyártók számára már-már elengedhetetlen a minőségi anyagok készítéséhez a megfelelő eszköz a teendők menedzselésére…Változhatsz hirtelen 8 karú polippá, vagy használhatod a Loupedeck Live S-t. Mindent megtalálsz benne, amire szükséged lehet a stream, és a mindennapi feladatok zökkenőmentes elvégzéséhez. Az érintésérzékeny gombok és az analóg tárcsák segítségével valós időben válthatsz jeleneteket és forrásokat, cseveghetsz a közönség tagjaival, és állíthatod be a hangot.


Mit kínál a Loupedeck Live S jövendőbeli használóinak?

KIEMELT VEZÉRLŐK

Nem egy, hanem egyből 2 analóg tárcsát kapsz a hangerő - VAGY BÁRMI MÁS PARAMÉTER - beállításához, ezen kívül 4 tapintható gombot az elrendezések közötti ugráshoz, valamint 15 érintésérzékeny gombot, amelyek minden érintést haptikus visszajelzéssel erősítenek meg.

KÖNNYŰ NAVIGÁCIÓ ÉS SZERVEZÉS

Csak egy koppintásra van tőled a cél!

Rendezd műveleteid tetszőlegesen, és válts közöttük a négy tapintható gomb egyikével. Többre van szükséged? Az érintőképernyő áthúzásával akár 14 oldalnyi extra vezérlőelemhez is hozzáférhetsz.

ZÖKKENŐMENTES INTERFÉSZ

Legyen dinamika

Válts zökkenőmentesen az alkalmazások és eszközök között, miközben a streamelésre vagy a tartalomkészítésre koncentrálsz. Kapcsold be a dinamikus módot, hogy automatikusan váltson profilokat az alapján, amit éppen csinálsz.


TELJESEN TESTRESZABHATÓ

Határ a csillagos ég!

A Loupedeck Live S rugalmasságot biztosít egyéni műveletek, összetett makrók, kapcsolók, tárcsabeállítások, valamint egyéni profilok létrehozásához, amelyekkel bármilyen alkalmazást vezérelhetsz.

STREAM CONTROL

És csapó!

Kapcsold be a mikrofont, a kamerát és a fényeket egy gombnyomással. Aktiváld az introjelenetet, a chatbotot és küldj üdvözlő üzeneteket, miközben tárcsákkal állíthatod a hangszinteket, és még sok minden mást.

VALÓS IDEJŰ HANGVEZÉRLÉS

Csúcsminőségű hangzás

Tökéletes hangzás minden alkalommal. Egy gombnyomással elnémíthatod a mikrofonod, vagy egy sima analóg tárcsát forgatva menet közben beállíthatod az egyes hangforrásokat, miközben csevegsz, vagy videót- és hangklipeket játszol le.


STREAMELÉS ÉS AZON TÚL

Napi rutintól az utómunkálatokig

A Premiere Pro, a Final Cut Pro, a Photoshop és a többi program bővítményeivel hatékonyabban hozhatod létre és szerkesztheted a tartalmaidat. A Zoom, a Notion és a Microsoft bővítményekkel és profilokkal az e-maileket, az asztali gépet és az állandó feladatokat is kezelheted.

SZEMÉLYRE SZABHATOD BEÁLLÍTÁSAID

Formáld saját igényeidre

Személyre szabhatod a Loupedeck Live S-t, pont úgy, ahogy az megfelel a munkaállomásod stílusának. Állítsd be rajta az RGB világítást, és hozz létre saját statikus, vagy animált ikonokat, vagy tölts le előre elkészített ikoncsomagokat a Loupedeck Marketplace-ről.


  • Termékadatok feltöltés alatt
89 900 Ft
Nettó: 70 787 Ft
Kérem várjon!