Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Kényeztesd kamerádat!

2022.12.13. 10:35
Címkék: akkumulátor, cage, rig, táska, váz, kamera, fényképezőgép, videósok, fotósok, állványok, easy cover
Szerző: gardonyik

 

Minden évben ugyanaz az ígérgetés „most már tényleg kapsz új táskát”, vagy „végre stabil lábakon fogsz állni”. De végre eljött az én időm! Megérdemlem a kényeztetést! – Neked mit mondana a kamerád, ha beszélni tudna?

Sokat fizettél érte, ajándékba kaptad, dolgozol vele és szeretnéd megőrizni az állapotát, vagy csak simán szerelmes vagy belé. Ezer okod lehet arra, hogy védd, óvd, öltöztesd a kamerádat.
Az állagmegóvás, mint olyan, azoknak fontos, akik a fotózást, videózást hivatásként űzik és aránylag sűrűn cserélik eszközeiket, hiszen az eladásnál nem mindegy milyen állapotban van a gép, így kevesebbet kell az újba invesztálni. Ez ugye egyszer az üzletszerű oldala ennek a témának, azonban vannak azok, akik egyszerűen szeretik „felöltöztetni” és gondosan karbantartani a vázat, pusztán kedvtelésből, aggódásból, szeretetből… Cikkünk mindenkinek szól, aki kicsit is magára ismert a fenti sorokban és lássuk be, kevesen vannak, akik nem tennének meg bármit azért, hogy sokáig használhassák vagy éppenséggel extra kiegészítőkkel upgrade-eljék, csinosítsák rendszerük legfontosabb darabját.
Természetesen számtalan opció van a váz tárolására, hordozására, tokozására, rögzítésére, védelmére, stb; ezért úgy döntöttünk, egy kisebb csokorba szedjük ötleteinket.

Egy kis egészségügyi tisztítás sosem árt!

Kamera: Ebben a sok munkában és igénybevételben néha becsúszik egy-két porszem a gépezetbe, így nem tudok olyan teljesítményt nyújtani, mint vadiúj koromban. Rá férne alkalom adtán egy tisztítás a szenzoraimra, hogy olyan legyen a végeredmény, mint amit a keresőablakomon látsz.

Megoldás: Ha szenzor tisztítás, akkor Green Clean! Ennek a finommotorikus készségeket is igénybevevő műveletnek időnként elérkezik az ideje, ha viszont rászánod az energiát, kamerád garantáltan meghálálja a makulátlan felvételek készítésével. A Green Clean nedves-száraz tisztító szettjével könnyedén elvégezheted ezt a folyamatot. Ha viszont inkább bíznád tapasztaltabb kezekre, akkor hozzánk is elhozhatod kamerád egy wellnessre! 

 

A feltöltődésért

Kamera: Elegem van, hogy folyton egy akksival megyünk el otthonról, amit többnyire teljesen lemerítesz… Nekem is jár a maximális feltöltődés végre!

Megoldás: A Hahnel csúcsminőségű akkumulátorok széles választéka található meg termékpalettánkon, így a Canon, Nikon, Fujifilm, vagy Sony rendszert használók is megörvendeztethetik fényképezőgépüket egy adag pót akkumulátorral.

 

A megfelelő keretek közt

Kamera: Fontosnak találom, hogy a megfelelő körülmények között tudjak dolgozni, és biztosítva legyen nekem a biztonság és a közeg, hogy tudjak precíz lehessek. Ezért elengedhetetlen megszabni a kereteket, amelyek tartanak engem.

Megoldás: A SMALLRIG Canon EOS M50 és M5-el kompatibilis cage kialakítása biztosítja, hogy a fényképezőgép ne mozduljon el a helyéről. A ketrecben lévő nagyméretű markolat miatt ergonomikus tartást garantál használójának, így nem csak fixálja, de kényelmesebbé is teszi a fotózás folyamatát.

 

Érdemes több lábon állni

Kamera: Hogy ha már a stabilitásról beszélünk nem ártana egy állvány sem, hiszen nem lehet mindent kézből fotózni. Valahova már nem elég a két láb, elkél a három! Arról nem is beszélve, hogy terepen minél stabilabb vagy, annál jobb végeredményt kapsz.

Megoldás: Az Alta Pro állvány páratlan stabilitással és flexibilitással rendelkezik, így lehetővé téve a fotózást több szögből, mint valaha. Innovatív többszögű központi oszlopa 180 fokos mozgási szabadságot nyújt változó függőleges és vízszintes pozíciókban, így gyerekjáték a különleges szögű, vagy makrófotózás is.

 

A kényelmes utazás érdekében

Kamera: Nem bánom, hogy a nyakadban lógok, de ha többen vagyunk nem érzem eléggé biztonságban magam, egyébként a táskában már el se férünk akkorára bővült a család az optikákkal együtt. Ne feledd már nem holmi alap kittel rendelkezel, hogy ilyen kis helyen is elférjünk!

Megoldás: A biztonságos szállítást érdekében a PEAK DESIGN Slide pántot javasoljuk, amely több színben is elérhető. Egy mozdulattal állítható vállról, nyak hosszúságra. Esetleg a slide segítségével akár le is pattintható a pántról a fényképezőgép.

A Vanguard Vesta Aspire 41 táska fotósok és videósok számára is megfelelő, hiszen az elengedhetetlen alapeszközök, mint a kameraváz, objektívek, vakuk, laptop, memóriakártyák és más adathordózók tárolására is alkalmas, sőt, még állványt is tárolhatunk benne.

 

A legkisebb se maradjon le!

Kamera: Emlékszel, hogy múltkor megint elhagytál egyet? Olcsó tétel mindig azt mondod, de mi lenne, ha el se hagynád? Vagy talán fordulhatnál az alternatív megoldások felé is, amelyek tartósak és mégis megfelelő védelmet nyújtanak az objektívnek.

Megoldás: A KUVRD univerzális lencsevédők BÁRMELY optikával kompatibilisek, így minden fotós számára elengedhetetlen alapdarabbá válhat, ha a felszerelés állapotának megőrzéséről van szó. Kitűnő ajándék mindegyik rendszer tulajdonosának, természetjáró hobbistáktól kezdve, a stúdió körülményeket kedvelőkig.

 

Nekem is jár a tökéletes outfit!

Kamera: Idejét sem tudom már mióta mondogatom, hogy vigyázz rám, mert megkarcolódok, de Te még is munkádban elmerülve úgy lóbálsz, mintha nem lenne holnap. Kényes ám a sötét borításom, és néha én is vágynék egy kis megújulásra.

Megoldás: Ezen problémák elkerülése végett ajánlott az EasyCover, amely egy olyan plusz borítást ad a fényképezőkép váznak és optikának, amely bár teljesen nem mentesít a kamerád megóvásától, de nagyban gátolja a külső sérülésektől. Ráadásul most akciósan szerezheted be eszköztáradba!


 

 

 

Kérem várjon!