Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Beleférsz a keretbe?

2022.12.30. 15:12
Címkék: rigeld fel!, smallrig
Szerző: gardonyik

December 20-án tartottuk – hagyomány teremtő céllal – az éves Smallrig bulinkat, ahol a gyártó újdonságai mellett, még rig-szerelő versenyt is megrendezésre került.


Összejövetelünk gerincét néhány új termék adta, amelyek osztatlan sikert arattak az avatott közönség körében, a MagicFiz vezeték nélküli fókuszrendszer felett például egészen jó kis beszélgetés alakult ki sztenderdekről, konkurenciáról, építési minőségről és használhatóságról. Ezek után természetesen éles teszt következett, ahol a Smallrig motorja nagyon szépen tejesített, megfelelő nyomatékkal, az automata kalibrációtól pontosságával, a vezérlés gyors reakciója mellett.


Ugyan így járt a Forevala W60-as dupla, vezeték nélküli mikrofon-szettje. A töltőbölcsős használat előnyei és a könnyű kezelhetőség mindenképpen előre mozdították pozícióját a versenytársakkal folytatott küzdelemben.


Néhányótoknak talán feltűnt, hogy az egész rendezvény ideje alatt Smallrig LED lámpák fényében úsztak a kiállított tárgyak, amik 120W-os teljesítményük ellenére, alacsony fogyasztás mellett, kiváló fényerőt biztosítottak. A jó fényminőséghez egyébként a gyártó saját soft- és lanternboxai is hozzájárultak, melyek megfelelően puhán, mégis határozottan szórták be fotonnal a kiállító-asztalokat. Ugyan volt konnektor is a helyszínen, mi mégis Ecoflow termékkel tápláltuk ezeket a LED fényforrásokat, de akár Smallrig VB-sorozatú V-mount akkumulátorokkal is megtehettük volna. A VB50 és VB99 a sorozat kisebb darabjai, szintén kiváló fogadtatásra leltek az egybegyűltéknél.


A rendezvény fő attrakciója azonban – szuper, új termékek ide vagy oda – a riggelő verseny volt, ahol végül nagyon kicsi időkülönbséggel, de sikerült győztest hirdetnünk, aki elképesztő, 1 perc 32 másodperces idővel épített fel egy BMPCC 6K Pro kamerát kerettel, matte box-szal, felső és oldal markolattal, kábelszorítóval. Innen is gratulálunk Babits Lászlónak a kiváló teljesítményhez!

Jövőre tehát ugyanígy, addig is tessék edzésben maradni és gyakorolni, bár jövőre egy újabb setup-pal készülünk!

Kérem várjon!