Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Fejlesztés bejelentésével indítja az évet a Nikon!

2023.01.09. 14:27
Címkék: a, az, fejlesztés,
Szerző: gardonyik

A Nikon nem egy, hanem egyből két Z szériával kompatibilis objektív fejlesztésének bejelentésével kezdi az évet!


A két új tag pedig nem más lesz, mint a NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, egy gyors, közepes telefotós fix objektív, valamint a NIKKOR Z 26mm f/2.8 pedig egy vékony, nagy látószögű objektív.

Portré és esküvőfotósoknak kedvez

 A folyamatosan bővülő S sorozatú NIKKOR Z objektívsorozat részét képező NIKKOR Z 85mm f/1.2 S kiváló renderelési teljesítményével, valamint nagy és gyönyörű háttér-elmosásával kiváló alapdarabja lesz a portré és esküvői fotósok eszköztárának. Ám a divatfotózás során is érdemes alkalmazni.

A természet lágy ölén

A NIKKOR Z 26mm f/2.8, a másik bejelentett nagy teljesítményű objektív hihetetlenül vékony és könnyű vázzal rendelkezik, amely ideális olyan amatőr fotósok számára, akik kirándulásokhoz is szeretnék magukkal vinni fényképezőgépüket. A fix objektív tökéletes társ a fotózáshoz; biztosítja, hogy a fotósok soha ne szalasszanak el egy lehetőséget sem a gyönyörű képek megörökítésére.

Csak a képzelet szab határt!

A Nikon a képalkotási kultúra elkötelezett vezetője, és olyan termékeket fejleszt, amelyek nem csupán kielégítik a felhasználók igényeit, hanem emellett képessé teszik őket kreatív és technikai lehetőségeik kiaknázására is.

 

Kérem várjon!