Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

(SOROZAT)FELVÉTEL INDUL!

2023.02.10. 10:31
Címkék: canon
Szerző: gardonyik

EOS R50 + RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM

A Canon Europe 2023.02.08-án bemutatta az EOS R50-et, ami tökéletes belépő gép vloggerek és egyéb tartalomkészítők számára; és az RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM modellt, ami egy kompakt teleobjektív (ezt kifejezetten az EOS R sorozat APS-C fényképezőgépeihez tervezték).

EOS R50 – kicsi és könnyen kezelhető APS-C tükör nélküli fényképezőgép kifejezetten tartalomgyártóknak

Belépés egy új világba

Az új EOS R50, amely remek belépő az EOS R termékcsaládba, különösen azon felhasználók számára ajánlják, akik az okostelefon nyújtotta lehetőségekről szeretnének szintet lépni. Ez a modell megfelelő minden olyan lelkes amatőr számára, aki egy olyan fényképezőgépet keres, amelynek segítségével mind az állóképek, mind a videófelvételek terén még tovább finomíthat stílusán.

Ez a sokoldalú fényképezőgép egyaránt alkalmas 4K videofelvételek és éles állóképek készítésére, valamint páratlan minőségű hangok rögzítésére képes.

A könnyen kezelhető interfész, az egyszerűsített ergonómia és a továbbfejlesztett, új, automatikus üzemmódok professzionális felvételeket biztosítanak.


Csak könnyedén!

Az EOS R50 modellt – könnyű súlyú kialakításának és kényelmes fogásának köszönhetően – az aktív tartalom-előállítók bárhová magukkal vihetik.

A változtatható szögű érintőképernyővel bármilyen szögből készítheti a felvételeket – magasan, alacsonyan vagy a fényképezőgépet saját maga felé fordítva a vlogoláshoz és a szelfikészítéshez. Az érintőképernyős interfész, az elektronikus kereső és a kezelőszervek egyszerűsített elrendezése szinte ösztönössé teszi a fényképezőgép használatát.

A kreatív asszisztens funkció automatikusan felajánlja az ideális beállításokat a különböző jelenetekhez, míg a kreatív sorozatfelvétel többféle megjelenést biztosít minden egyes képhez. Így az EOS R50 ideális mindazok számára, akik még nem ismerkedtek meg a tükör nélküli fényképezéssel, és olyan fényképezőgépet keresnek, amellyel saját tempójukban fejleszthetik képességeiket.


A professzionalitás felé vezető úton

A nagy felbontású, 24,2 megapixeles APS-C méretű érzékelő valódi mélységélesség-szabályozást kínál – éles, részletes állóképeket készít gyönyörűen elmosódott háttérrel, és 6K-ról túlmintavételezett UHD 4K 30p felbontású videókat rögzít. A fényképezőgépen belüli automatikus képegyesítés funkció garantálja a megfelelő fókuszt, amikor a témákat közelről rögzítik. A fényképezőgép csökkentett digitális zajt bocsát ki és ellenőrzött fénypontokat is kínál éjszakai felvételek készítésekor, valamint nagyobb kontrasztot széles dinamikatartomány esetén.

Az EOS R50 még több lehetőséget nyújt a felhasználók számára a Dual Pixel CMOS Auto Focus II funkció használatával, amely felismeri és követi az embereket, állatokat és járműveket, hogy gyorsan fókuszálhasson a témákra, még akkor is, amikor azok mozognak. Ezt 12 kép/mp sebességű sorozatfelvétel funkció támogatja elektronikus első redőnnyel és 15 kép/mp sebességű csendes elektronikus redőnnyel, hogy az alkotók soha ne maradjanak le egyetlen pillanatról sem.

 

Kompatibilitás és kiegészítők

Az RF objektívekkel való kompatibilitás és az EF objektív-tartomány elérhetősége egy adapter segítségével bármilyen felvétel készítését lehetővé teszi. Az ultraszéles látószögtől a szuper teleobjektívig, a sokoldalú zoomoktól a fix objektívekig – az EOS R50 következetesen művészi eredményeket nyújt.

A többfunkciós, kiváló minőségű vakupapucs segítségével a vloggerek könnyen csatlakoztathatnak külső tartozékokat, például mikrofont, amely ellenállóbb a zavaró zajokkal szemben, mintha azt kábelen keresztül csatlakoztatnák. A többfunkciós vakupapucs arra is használható, hogy a fényképezőgépből új tartozékokat tápláljanak, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak útközbeni tartalomkészítéskor nem kell az energiagazdálkodással bajlódniuk.Szuper zoomobjektív útközbeni használatra

Az EOS R50 bevezetésével egy időben jelent meg az RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM modell – egy kompakt teleobjektív, amelyet kifejezetten az EOS R sorozat APS-C fényképezőgépeihez terveztek.

Ez egy kompakt és sokoldalú (kb. 3,8-szoros) RF zoomobjektív, amely ideális távolabbi témák megörökítéséhez vagy előnyös megjelenésű portrék készítéséhez – a téma elkülönítésével és elmosódott háttérrel.

A képstabilizátornak köszönhetően a felhasználók állvány nélkül is éles fotókat készíthetnek, az STM fókuszrendszer pedig sima és csendes autofókuszálást tesz lehetővé, amely nagyszerű a videókészítéshez.

Az RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM objektív ideális utazások, sportok és háziállatok fotózására. Olyan felhasználók számára készült, akik különböző beállításokkal szeretnének kísérletezni, és ezáltal bővíteni hatókörüket.

Az objektív kiváló kiegészítője az EOS R50 fényképezőgépet és az RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM fókuszrendszert használóknak.


Zökkenőmentes csatlakozás és megosztás

A fényképezőgép lehetővé teszi az ambiciózus fotósok és videósok számára, hogy a határokat úgy léphessék át, hogy közben ne szakadjon meg a kialakult „flow”.

A zökkenőmentes Wi-Fi® és Bluetooth® kapcsolat1 lehetővé teszi a képek és filmfelvételek átvitelét a Camera Connect alkalmazás segítségével az azonnali megosztás és távoli felvételkészítés érdekében. A vlogoláshoz vagy csoportképek készítéséhez kifogástalan Bluetooth-kapcsolat pedig lehetővé teszi a BR-E1 távvezérlővel vagy okostelefonnal történő egyszerű vezérlést képek készítéséhez vagy a felvétel indításához és leállításához.

Az EOS R50 webkameraként is használható UVC/UAC segítségével USB-kapcsolaton keresztül, ami nem igényel további szoftvert, így professzionális minőségű élő közvetítések és videokonferenciák bonyolíthatóak le. 

 

A Canon az image.canon oldalt is frissítette, így használata számos új felhasználó számára vált elérhetővé az Adobe® Lightroom® film és vállalati támogatással, amely többek között a Frame.io és a Google Photo fiókokkalTM 2 biztosít megfelelő kompatibilitást.

 


Kérem várjon!