Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Új Heavy-Duty Carbon Fiber Tripod FreeBlazer állvány és Smallrig Follow Focus F60 3850

2023.04.27. 16:26
Címkék: 3850, f60, focus, follow, smallrig, és, fejjel, tartozó, a, carbon, új, heavy-duty, fiber, tripod, állvány
Szerző: Fanny

Új termékbejelentés! 


Heavy-Duty Carbon Fiber Tripod FreeBlazer 3989 

Már a Triponttól is rendelhető az új Heavy-Duty Carbon Fiber Tripod FreeBlazer állvány a hozzá tartozó fejjel. Az állvány állítható lábakkal rendelkezik, amelyek gyorsan behúzhatók és kihúzhatók a flip lockok segítségével. Magassága 94 cm és 197 cm között van, és összecsukott hossza 99 cm. Az állítható, fokozatmentes csillapító rendszerrel ellátott videós fej lehetővé teszi a kamera zökkenőmentes pásztázását a kívánt sebességgel.
Ha a súlypont magassága 55 mm-re van állítva, a pásztázás és a billentés ellensúlyozó rendszere segíthet a kamera vagy más, akár 8 kg súlyú berendezések pontos vezérlésében a nagyszerű dinamikus egyensúly érdekében. A videofej akár 10 kg-ot is elbír. Új tervezésű, rápattintható gyorskioldó lemezrögzítővel rendelkezik, amely hatékonyabb szerelési megoldás, mint a hagyományos felcsúsztathatóak, amely DJI RS 2 / RS 3 / RS 3 Pro gyorskioldó lemezzel és Manfrotto gyorskioldó lemezzel kompatibilis, hogy szabadon válthasson a stabilizátoros fényképezés és az állványos felvétel között.Tulajdonságok:

•Egygombos zár, gyors magasságállítás
•Fokozatmentesen állítható lengéscsillapító rendszer
•Könnyű váltás a Manfrotto és DJI RS gyorskioldó lemezek között
•Könnyű és robusztus szénszálas lábak nagy teherbírással
•Cserélhető széles lábak és tüske lábát


Smallrig Follow Focus F60 3850

A SmallRig Modular Follow Focus F60 3850-et úgy tervezték, hogy precíz és kényelmes objektívfókuszvezérlést biztosítson videózás közben. A moduláris követési fókusz, amelynek maghajtása környezetbarát sárgarézből és szuperkompozit anyagból készül, lehetővé teszi a finombeállítást a jobb élmény érdekében. 
Innovatív, állítható non-stop csillapítási rendszerének köszönhetően (dinamikus csillapítási együttható: 0,6 kgf-1,8 kgf) támogatja a különböző lencséket. Az előre és hátra forgatás közötti 3 fokozatú kapcsoló, valamint a 2 fokozatú A/B leállítás és elengedés 360°-os zoomot tesz lehetővé. Moduláris tartozékai közé tartozik a Silicon Gear, amely közvetlenül a súrlódás által irányítja az objektív fókuszát, egy gyorskioldó tenyértámasz, amely stabilitást biztosít kézi fotózáskor; és opcionális egy- és kettős 15 mm-es rúdbilincs és Focus Adapter Part, amelyek mindegyike kompatibilis a SmallRig tartozékrendszerrel.

Tulajdonságok:

•Új anyag és finomhangolási képesség
•Kényelmesen állítható non-stop csillapítás 
•3-fokozatú kapcsoló fordított forgatáshoz
•Moduláris kialakítás nagy kompatibilitás mellett
•Levehető tenyértámasz a felvételi stabilitás érdekében
•Áramvonalas rögzítés

  • Termékadatok feltöltés alatt
182 590 Ft
Nettó: 143 772 Ft
72 890 Ft
Nettó: 57 394 Ft
Kérem várjon!