Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Ilyen volt: Perger Viktória fotóművész szakmai nap

2023.07.12. 14:49
Címkék: portré, nikon, profoto, perger viktória, nap
Szerző: Joli

A július 11-én tartott eseményünk kiemelkedően sikeresen zárult.

Victoria Perger nemzetközi karakter specialista fotóművésznél bepillantást nyerhettünk sajátos és virtuóz filozófiájába, pszichológiájába és annak, hogyan vegyük könnyedén a kihívásokat különböző szituációjú portré fotózásoknál.

Fénytechinka: Profoto D2

Beavatott minket a különböző világítástechnikáiba amitől cinematik hatású képei szinte életre keltek. Mindezt egy rögtönzött portré fotózással tette, amit az eseményen résztvevő önként jelentkezőkön mutatott meg, ezáltal sokkal jobban átláthattuk beállításait és a munkafolyamatát.

Emellett beszélgettünk még a reklám piacon való érvényesülésről, megtörtént konkrét fotózások és projektfolyamatok kivitelezéséről is mesélt Victoria az előadás résztvevőinek. 


Pár sminkes praktikát is megosztott Viki velünk.

  

Portréi, jelenetfotói színeinek beállításai azonnal magával ragadták a résztvevőket olyannyira, hogy teljesen megfeledkeztünk a tervezett befejezésről. Ezt köszönhettük, Viki kisugárzásának és fotózás iránti szenvedélyének is.


Kamera váz: Nikon z8

A képek szinte már maguktól beszélnek, kövessetek minket a facebookon, hogy továbbra is értesüljetek az  elkövetkezendő eseményekről.

További élményekkel várunk a következő eseményünkön is! Részletek hamarosan, addig is további képekért csatlakozz a Tripont Fotósok Közösségéhez.

Kérem várjon!