Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Tamron 35-150 mm F/2-2.8 Di III VXD érkezik Nikonra is

2023.07.25. 11:49
Címkék: is, vxd, iii, di, f/2-2.8, mm, 35-150, tamron, objektív, nikon
Szerző: Legyek András

Közel 2 éve jelent meg Sony E-bajonettes full frame kamerákhoz és most érkezik Nikon Z bajonettes rendszerekhez is.

Egy nagy fényerejű zoomobjektív, full-frame tükör nélküli fényképezőgéphez. Lefedi a nagy látószögű (35 mm-es) és a teletartományt (150 mm), így ideális utazáshoz. Ez az első olyan zoomobjektív a Nikon Z-bajonettes tükör nélküli full-frame kamerákhoz, amely F2 fényerővel rendelkezik. 


Ezzel gyújtótávtartománnyal egyaránt élvezhető a 35 mm-es nagy látószög például épületfotókhoz, és a 150 mm-es tele a távoli témák dinamikus megörökítéséhez. Az utazó fotósok könnyedén fényképezhetnek gyönyörű napfelkeltéket és napnyugtákat, épületkülsőket és -belsőket például éttermekben, vagy készíthetnek alkonyati és esti fotókat. 

Ez a sokoldalú, fényerős objektív igazán változatos felvételi körülmények között használható és ideális a kreatív munkákhoz. A VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineáris fókuszmotornak köszönhetően nagy sebességű és igen pontos az élességállítás. Az új külső dizájn javítja a kezelhetőséget és kényelmesebbé teszi a fotózást. Az objektív kompatibilis a TAMRON saját fejlesztésű, új Lens Utility szoftverével. Az opcionális kábellel a számítógéphez csatlakoztatott objektív funkciói testre szabhatók és elvégezhető a firmwarefrissítés is. A személyre szabhatóság segítségével gyorsabb és rugalmasabb lehet akár a fotózás, akár a videófelvételek készítése.

Az AF rendszerben a TAMRON VXD lineáris fókuszmechanizmusa dolgozik, amely nagy sebességű és nagy pontosságú élességállítást biztosít még az ilyen fényerős objektívek esetében is. Rendkívül érzékeny a fotós beavatkozásaira és precíz fókuszálási élményt nyújt a közelponttól a végtelenig. Kiváló követő fókuszálást ad mozgó témáknál és egyúttal csendes is, így videózásnál és csendes környezetben is jó szolgálatot tesz.

Várhatóan ősszel érkezik.


Kérem várjon!