Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Büszkén jelentjük be az Atomos Ninják következő generációját!

2023.08.15. 09:26
Címkék: resolve, davinci, connect, zato, ndi, atomos11, forgatás, video, prores, pro, atomos, ninja
Szerző: Julie

A professzionális videó-és filmkészítés világában a megfelelő eszközök és a lenyűgöző látványt egyidejű megléte létfontosságú. Az Atomos az iparágban elismert névnek számít, következetesen joggal és fáradthatatlanul feszegeti a technológiai határait, hogy innovatív megoldásokkal vértezze fel az alkotókat. Lenyűgöző termékkínálatukból a legújabb Ninja modellek olyan csodafegyverként emelkednek ki, amelyek páratlan képességeket kínálnak a filmkészítők és tartalomkészítők számára.
Atomos NINJA: A felvételkészítés és a monitorozás újradefiniálása

Az Atomos NINJA sorozat már régóta a kiváló minőségű felvételek és annak felügyeleti megoldásait kereső filmkészítők egyik alapdarabja. A NINJA lehetővé teszi a videósok számára, hogy kibontakoztassák kameráikban rejlő teljes potenciált azáltal, hogy közvetlenül a kamera érzékelőjéről rögzíthetnek tömörítetlen ProRes vagy DNxHR formátumban. Ez kiküszöböli az időigényes átkódolást, és biztosítja, hogy a rögzített felvételek megőrizzék eredeti minőségüket.


 


Az Atomos NINJA főbb jellemzői:

·         ProRes és DNxHR felvétel: A NINJA professzionális minőségű kodekekkel rögzít videót, megőrizve a forrásanyag dinamikatartományát és színpontosságát.

·         Nagy felbontású monitorozás: A NINJA nagy felbontású érintőképernyője tiszta képet nyújt a rögzített tartalomról, lehetővé téve számodra a pontos képkockázást és kompozíciót.

·         HDR-képességek: A nagy dinamikatartomány (HDR) támogatásával a Ninja biztosítja, hogy filmkészítőként pontosan kiértékelhesd és beállíthasd a felvételeket, hogy lenyűgöző vizuális hatásokat érhess el.

·         Gyakorlati eszközök: A kreatív eszközök, köztük a fókuszvisszajelzés, a hullámforma megjelenítése és egyéb eszközök sora segíti a filmkészítőket a felvétel precíz elkészítésében.

 ATOMOS NINJA ULTRA

A Ninja-sorozat sikerére építve az Atomos rögtön két újdonsággal is előrukkolt, a NINJA új verziója mellett a NINJA Ultra a legmagasabb szintre emeli a videofelvétel készítését/monitorozását. Az Ultra számos fejlett funkcióval büszkélkedhet, amelyek megfelelnek a kompromisszumok nélküli minőségi elvárásoknak, rugalmasságának köszönhetően pedig a magas kompetenciájú felhasználók igényeit és elvárásait is hibátlanul hozza.

 Az Atomos Ninja Ultra legfontosabb jellemzői:

·         8K felvétel: A NINJA Ultra támogatja a lélegzetelállító 8K felbontású felvételeket, amely páratlan részletességet és tisztaságot biztosít a legigényesebb projektek számára is.

·         ProRes RAW: Ez a formátum megőrzi a kompatibilis kamerák nyers érzékelőadatait, páratlan rugalmasságot biztosítva az utómunkában a legmagasabb minőség megtartása mellett.

·         Nagy fényerejű kijelző: A NINJA Ultra nagy fényerejű érintőképernyővel rendelkezik, amely még napsütésben is látható marad, így biztosítva a tökéletes felvételeket a különböző forgatási környezetekben is.

·         Dolby Vision kimenet: A HDR-tartalmakkal dolgozók örömére a NINJA Ultra támogatja a Dolby Vision kimenetet, így biztosítva, hogy a végtermék lenyűgöző képi megjelenítést nyújtson a bármilyen megjelenítőn.


  • Kijelző méret 5,2 "
  • Érintőképernyő Igen
  • Súly 360 g
  • Kijelző méret 5,2 "
  • Érintőképernyő Igen
  • Súly 360 g
299 900 Ft
Nettó: 236 142 Ft
399 900 Ft
Nettó: 314 882 Ft
Kérem várjon!