Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Nikon Z30 váz

Nikon Z30 váz

Nikon Z30 váz

Gyártói cikkszám: VOA110AE

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 21,51 millió


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

296 890 Ft
nettó: 233 772 Ft

darabot Kosárba
637

Vlogoljon úgy, mint még soha


Lépjen túl az okostelefonon, és valósítsa meg vlogolási ötleteit az új szintre emelt képminőséggel a lenyűgöző tartalmakért. A kisméretű, jó képességekkel rendelkező és rendkívül egyszerűen használható Z 30 teret biztosít arra, hogy Ön több fénnyel, nagyobb hatékonysággal és sokoldalúsággal alkosson. E tükör nélküli fényképezőgép olyan alkotók számára készült, akik történeteket szeretnének elmesélni.

 • 4K-s videó
 • 125 perces felvételkészítés
 • Elforgatható
 • 20,9 MP
 • 11 kép/mp.

Kapcsoljon magasabb fokozatba a vlogolásban


Mutasson meg többet. Meséljen el többet. Legyen szó unboxingról, véleményről, receptről, útmutatóról. Vagy akár zenéről, főzésről, utazásról vagy parkourról. Bármi legyen is a téma, ha profi minőségű videókat készíthet, többet adhat a követőknek. A Z 30 segítségével olyan tiszta és nagy mélységélességű képet és olyan tiszta hangot rögzíthet, akár a legjobb vloggerek és streamerek.

4K-ban is kihagyhatatlan


A 4K UHD (30p) videóktól az időzített videókon át a lassított felvételig Full HD (120p) formátumban – a Z 30 a nagyméretű érzékelő teljes szélességét felhasználva (kb.) 100%-os látómezőt biztosít. Egyszerűen helyezheti el önmagát és a témát a kép komponálásakor.

Nincs miért megállnia


Akár 125 percnyi videót is rögzíthet egy menetben⁵, így rengeteg teret kapnak a hosszú felvételek és a sorozatfelvételek. A Wi-Fi- és Bluetooth-csatlakozásnak, valamint a Nikon SnapBridge alkalmazásának köszönhetően bárhonnan feltöltheti a tartalmat.

Éles, tiszta hang


A beépített érzékeny sztereó mikrofonnal vagy a külső mikrofonnal nagyszerű hangminőséget rögzíthet. A hangmenüben hangfelvételi beállításokat, illetve olyan környezeti hangokat talál, mint a zene vagy az utcazaj. Szélzajcsökkentés funkció is rendelkezésre áll.

Váltson a magával ragadó minőségre


Akár otthon, akár stúdióban, akár úton van. A Z 30 képalkotó erejével előre felveheti vagy streamelheti a valaha készített legpörgősebb vlogokat – fényképes feedjét pedig részletgazdag állóképekkel teheti izgalmassá. Figyelemfelkeltő tartalmak – egyenesen a fényképezőgépből.

Több fény, több lenyűgözött néző!


A fényképezőgép rendkívül széles Z-bajonettjének köszönhetően a fényképezőgép nagy, 20,9 megapixeles, CMOS DX-formátumú érzékelője sokkal több fényt gyűjt össze, mint egy okostelefon. Videók és fényképek: olyan részletgazdag képeket készíthet, amilyenekre a telefonok nem képesek. Bent vagy kültéren – nappal vagy éjszaka.

Az éjszaka inspirálta


A gyenge fényben készített videók és fényképek tiszta és professzionális megjelenésűek. Videófelvételhez akár ISO 25600, illetve állóképekhez ISO 51200 (kiterjeszthető) érték is használható. Éjszaka ugyanolyan gyors és pontos AF-fel készíthet felvételeket, mint amilyenre napközben számíthat.

Intuitív, kreatív vezérlés


Alacsony szögből. Magas szögből. Nagy látószögből. A Z 30 3 hüvelykes, elforgatható érintőképernyős monitora, letisztult kijelzői és átgondolt vezérlői segítségével bármilyen felvételt egyszerűen készíthet el. Vlogok rögzítése és fényképek készítése során a fényképezőgép lehetővé teszi, hogy külön beállításokat mentsen videókhoz és fényképekhez, majd szükség szerint váltson közöttük. Nem szükséges minden alkalommal megállni és újra megadni a beállításokat.

Kényelmes és stabil


A Z 30 azonnal megtalálja a helyét a tenyerében, ahogy kézbe veszi. Kiváló mérnöki munka egy ilyen kis fényképezőgépen, amely mély markolata stabil kézből történő fényképezést tesz lehetővé még akkor is, ha kartávolságban tartva a gépet. Ráadásul a Nikon elektronikus rázkódáscsökkentésének (e-VR) köszönhetően a videófelvételek szépek és stabilak lesznek.

Kézből készített vlogokhoz tervezve


Ha az elforgatható monitort előrefelé fordítja, a fényképezőgép azonnal aktiválja az önarckép módot, és a zavartalan látvány érdekében eltávolítja a képernyőn megjelenő kijelzéseket. A kényelmesen elérhető felvétel gombbal pillanatképeket vagy videókat készíthet.

Készen áll az eseményekre


A fényképezés szögétől függetlenül a fényképezőgép felső felén található videofelvétel gomb mindig ott van, ahol Ön szeretné. A kijelzőn látható tiszta vörös keret jelzi, hogy a fényképezőgép videó módban van. A fényképezőgép elülső oldalán látható vörös fény jelzi a felvételkészítést.

Testreszabható vezérlők


Számtalan lehetősége van a beállítások testre szabására és módosítására. Kedvenc menüelemeit hozzárendelheti az azonnal elérhető i-menühöz, és mentheti a gyakran használt beállításokat a fényképezőgép Fn gombjaira – vagy a módválasztó tárcsa U1/U2/U3 pozícióiba.

Merjen odamenni


Trükkös fényviszonyok. Gyors esemény. Csendes környezetek. Legyen szó videóról vagy fényképről, a Z 30 tele van olyan fejlett automatikus funkciókkal, amelyek megkönnyítik a kreatív vezérlés megvalósítását – és a Néma fényképezés móddal rendkívül csendesen készíthet felvételeket. Az olyan ötletektől kezdve, amelyeket már tudja, hogyan fog megvalósítani, egészen azokig, amelyeket még ki sem próbált – a kívánt eredményeket különösebb erőfeszítés nélkül érheti el.

Magabiztos élességállítás


Történéseket vagy önmagát örökíti meg mozgás közben? Videó AF módban számíthat az állandó AF munkájára az élességállításban. A fényképezőgép folyamatosan a témára fókuszál – függetlenül attól, hogy a téma mit csinál, vagy hogy Ön milyen gyakran változtatja meg a kompozíciót menet közben.

Kövesse a szemet


Állóképek és videófelvételek esetében a szem- és állatérzékelő AF mód gyorsan rögzíti az élességet az emberek, illetve a macskák és kutyák szemén. A fényképezőgép még akkor is élesen tartja az élességet a téma szemén, ha az elfordul, és ismét visszanéz.

Tökéletes expozíció


Magabiztosan készíthet felvételeket bármilyen fényviszonyok között anélkül, hogy bonyolult beállítások használatát kellene megtanulnia. Automatikus módban történő felvételkészítéskor gyorsan és egyszerűen beállíthatja a fényképezőgép expozíciókompenzációját, hogy a téma vagy az Ön arca mindig jól megvilágítottnak tűnjön.

Izgalmas állóképek


A fényképek esetében a gyors, 11 kép/mp sorozatfelvételi sebesség és a teljes AF/AE lehetővé teszi, hogy olyan felvételeket készítsen, amelyek kiemelkedővé teszik feedjét. A városi utcáktól a gördeszkás parkig: Insta-kész képeket rögzíthet az események középpontjában.

Alkosson úgy, mint egy igazi profi


A Z 30 a nagy teljesítményű cserélhető objektívek széles választékával kompatibilis – és minden olyan tartozékkal, amelyre szüksége van ahhoz, hogy olyan tartalmakat készítsen, amelyeket Ön és követői imádni fognak. Keltse életre gondolatait – és bővítse szettjét a képességeinek fejlődésével párhuzamosan.

Találja meg kedvenc objektívjeit


Akár szűk beltérből streamel, akár kültéren vlogol, meg fogja találni azt a Nikon objektívet, amely megfelelő a felvételkészítéshez. Használhatja bármely NIKKOR Z objektívet, vagy csatlakoztathatja a Nikon külön megvásárolható FTZ II bajonettadapterét, és használhatja a Nikon D-SLR F-bajonettes objektíveket is.

Kezelje rugalmasan a beállítást


Van kedvenc mikrofonja? A Z 30 kompatibilis a népszerű, külső gyártóktól származó vlogolási tartozékokkal, valamint a Nikon tartozékokkal. Akár egy kevés elemből álló, egyszerű beállítást, akár a szettje bővítését szeretné – minden megoldható.

Kézből vagy szabad kézzel


Távolról kezeli a fényképezőgépet, vagy saját magát filmezi? A Nikon ML-L7 távvezérlőt kézben tartott vezérlőként használhatja a Z 30 fényképezőgéphez. Vagy csatlakoztathatja is a távvezérlőt a SmallRig állványmarkolathoz, és kényelmesen vezérelheti a fényképezőgépet a markolattal.

Módosítás, fényképezés, alkotás


Ha a szűrők is részei az elképzelésének, a Z 30 lehetővé teszi, hogy művészi elképzeléseit a pillanathoz igazítsa, és alkosson a fényképezőgéppel. A fényképezőgépben 20 Kreatív Picture Control beállítás elérhető fényképekhez és videókhoz – mind valós időben beállíthatók és láthatók a felvétel készítése közben.

Adjon feladatot okostelefonjának


Most már nem használja vlogolásra telefonját, de a Nikon SnapBridge alkalmazása ad majd neki feladatot. A 4K-s videókat – vagy a hashtagekkel ellátott fényképeket – vezeték nélkül továbbíthatja a telefonra az egyszerű megosztáshoz. Vagy a SnapBridge segítségével akár távolról is vezérelheti a fényképezőgépet.

Egy vezeték, és mehet az élőzés


Egy univerzális C-típusú USB-kábellel (a szetthez mellékelve) állandó tápellátást biztosíthat a Z 30 számára: élőben vlogolhat, miközben feltöltheti a fényképezőgép akkumulátorát! A legélesebb, legtökéletesebb felvételek streameléséhez egyszerűen csak helyezzen fel egy NIKKOR Z objektívet, és csatlakoztassa a Z 30-at egy olyan számítógéphez, amelyre telepítve van az ingyenes Nikon Webcam Utility alkalmazás.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Nikon Z30 váz
GyártóNikon
Felbontás20,9 megapixel
Teljes pixelszám21,51 millió
Objektív rögzítéseNikon Z-bajonett
Zársebesség min.1/4000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorNem
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő mérete23,5 mm x 15,7 mm
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
USB 3.1 Gen1 Type-C
Automata időzítőIgen
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
ÁllványmenetIgen
SzínFekete
MéretKb. 128 x 73,5 x 59,5 mm
Súly405 g
KiszerelésCsak váz
Garancia36 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Nikon Z30 + 16-50 VR kit
 • - Teljes pixelszám: 21,51 millió
339 890 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z30 Vlogger kit
 • - Teljes pixelszám: 21,51 millió
349 890 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z30 + 16-50 VR + 50-250 VR kit
 • - Teljes pixelszám: 21,51 millió
449 890 Ft

Akciós termékek


Állványtáska
Manfrotto állvány táska bélelt 100cm
 • - Típus: Állványtáska
 • - Anyag: Szintetikus
58 900 Ft
Állvány
Manfrotto 545B
 • - Típus: Háromlábú
 • - Méret: 1540 mm
287 900 Ft
Kérem várjon!