{{Blog.cim}}

share

Megérkezett a Nikon Z sorozat első nagy teljesítményű zoomobjektívje, a NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR.



Tökéletes videókhoz, kitűnőválasztás állóképekhez. 


Mire tudod használni?

Ezt a kompakt DX formátumú, nagyteljesítményű zoomobjektívetvideózáshoz optimalizálták, de kreatív pillanatképek készítéséhez is kiválótársad lesz. A sokoldalú zoomtartománynak és a kiterjedt, 12–28 mm-esgyújtótávolságának köszönhetően tökéletes választás azoknak a DX-fényképezőgépethasználó fotósoknak, akik egy olyan könnyű zoomobjektívet keresnek, amely elégnagy látószöget kínál a vlogoláshoz is.


Az automatikus motoros zoom funkció lehetővé teszi a zoom távolivezérlését, ami ideális választás azok számára, akik saját vlogokat készítenek, vagy gimbal használatával rögzítenek videókat. Zoomolás közben egyáltalán nem kell megérintenedaz objektívet, és 11 különbözőzoomsebesség közül választhatsz, így bármilyen kreatív szándékot megvalósíthatsz, legyen az az atmoszféra megteremtéselassú zoommal vagy gyors ráközelítés valakinek a reakciójára.

Ez az utazásbarát objektív mindössze205 grammot nyom, így könnyen hordozható, és a legtöbb gimbal is elbírja.Az objektív váza nem lesz fizikailag hosszabb vagy rövidebb az élességállításvagy a zoom használatakor, ami optimális egyensúlyt biztosít kézben tartva, és zoomolás után nem kell ismétkiegyensúlyozni a gimbalt.

Az objektívbe épített rázkódáscsökkentés tiszta éselmosódásmentes képeket biztosít, akár saját magad filmezed menet közben, akárkézből végzel pásztázást. A 0,19 m-es minimális fókusztávolság pedig élesképeket biztosít, amikor közelről készítesz felvételt: NIKKOR ZDX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR tökéletes választás a nagylátószögű kreatív képekhez és videókhoz!


 

Zurab Kiknadze, a Nikon Europe termékmenedzsere akövetkezőt mondta:
Azúj, rendkívül nagy látószögű DX objektívünk nagyszerű lehetőséget kínál a kezdővloggerek és videósok számára a saját víziójuk kiterjesztéséhez és újperspektívák felfedezéséhez. A motoros zoomnak köszönhetően rendkívülegyszerűen meg lehet komponálni a felvételeket út közben, és remek lehetőségeknyílnak a kreatív zoomolási technikákkal való kísérletezésre.

 

ANIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VRlegfőbb jellemzői

Dinamikus12–28 mm-es gyújtótávolság: rendkívül nagylátószöget fed le. Remekül használható átfogó, nagy látószögű felvételekkészítéséhez, amelyek azt az érzést keltik, hogy a néző is része a jelenetnek,vagy a térérzet megteremtéséhez a zsúfolt, beltéri helyszíneken.

Motoros zoom:egyenletesen, 36 másodperc alatt lefedi a teljes 12–28 mm-es tartományt, vagyugyanazt a tartományt csupán fél másodperc alatt! A 11 különböző beállítássalpontosan szabályozható a zoomsebesség.

Zoomolás az objektívmegérintése nélkül: vezéreld a zoomot a hozzárendelhető fényképezőgép-gombokkal vagy távolról a NikonML-L7 távvezérlő vagy a SnapBridge alkalmazás segítségével.

Éles képek közelről is: a mindössze 0,19 m-es minimális fókusztávolságnakköszönhetően csupán 19 cm távolságból is éles képeket készíthetsz a témáról.

Rendkívül könnyű: mindössze205 grammot nyom, így könnyen hordozható, és a legtöbb gimbal is elbírja.

Kiegyensúlyozott: a belsőzoom és élességállítási mechanizmus révén az objektív váza nem mozog, és azobjektív gravitációs középpontja stabil marad, így optimális egyensúlyban leszrészed, akár kézből készítesz felvételt, akár gimbalt használsz.

Kiváló stabilitás: az akár 4,5 lépésközt biztosító objektívbe építettrázkódáscsökkentés (VR) tiszta és elmosódásmentes képeket biztosít.

Néma vezérlőgyűrű: akattanásnélküli, testre szabható vezérlőgyűrű kiváló videókészítéskor. Használhatod egyenletes rekeszátmenetek létrehozásához, az ISO-érzékenység módosításához éssok más funkcióhoz.

Jól védett: azobjektívváz és minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől.

Szűrőzhető: 67mm-es szűrőkkel kompatibilis, amelyek akkor is használhatók és cserélhetők,amikor a Nikon HB-112objektívfényellenzője az objektívre van rögzítve.


Az apróbetűs rész: (Ezt is olvasd el!)

1A CIPA-szabvány alapján; ez az értékakkor érhető el, ha az objektív egy APS-C méretű/DX-formátumúfényképezőgépre vanfelszerelve, a fényképezőgép VR-funkciója „NORMÁL” értékre van állítva, azoomobjektív pedig maximális telefotó pozícióban van.

2Az objektívpor- és cseppállósága nem garantált bármilyen helyzetben és bármilyen körülményekközött.


Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Matyi Tibor 1 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Sándor Anna 3 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 2 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 4 hónapja 0 hozzászólás