{{Blog.cim}}

share

Először is köszönet illet mindenkit, aki részt vett a „Nanlite 30” zsúron, illetve a kollégáknak a rengeteg segítségért! Első ilyen jellegű – szülinapi zsúr – rendezvényünk nagyon jól sikerült, a szubtrópusi időjárás ellenére is, de erre még visszatérünk.

A helyszín, már csak jellegéből fakadóan is kiválónak bizonyult, a nagy fémtartályokon gyönyörűen tört meg a színes LED-ek fénye, a kiszolgálás kedves és készséges, a sörök pedig meglehetősen finomak!
Ahogyan említettem is, az időjáráson kívül minden kegyes volt hozzánk, ugyanis olyan vehemenciával esett az eső, hogy voltak pillanatok, amikor azt gondoltuk, hogy sosem áll el és inkább bárkát kéne építenünk, kapcsolatok helyett…



Öröm az ürömben, hogy az özönvíz kiváló stressztesztet jelentett a Nanlux Evoke 1200-as LED lámpájának és vele együtt, nekem is. Az IP54-es védettség jól vizsgázott, minden fennakadás nélkül ontotta magából a fotonokat az Evoke. 
Külön öröm, hogy ennyire jó fogadtatásra talált a NANLUX brand-ünk is, mellyel a professzionális filmes és magas minőséget kívánó, stúdiós szegmensben szeretnénk erősíteni, így az ott látható Evoke és Dyno lámpákat bérbe is vehetitek tőlünk! Ezzel kapcsolatban, ahogy minden mással is, bátran forduljatok hozzánk, elérhetőségeink bármelyikén.

A kínálat persze nem volt teljes, néhány típus a raktárban maradt, de így is nagyon sok jó kérdést kaptunk a működésről, felhasználás mikéntjéről. Felvonultak a Pavotube-ok, Forza és FS lámpák projekciós előtettel, a Nanlux Evoke 1200 és Dyno 650C típusai, de megfordultak a Mixpad és Litolite szériák legkisebbjei is. Apropó Litolite…
A sorsolás is kiváló hangulatban telt, nyertesünk igazán örült a kis mágneses szerzeményének, de akkor tettem egy ígéretet, hogy aki posztol az eseményről (#nanlitezsúr), az további nyereményjátékon vesz részt! Mivel az ígéret nem légből kapott volt, így most jött el az ideje új győztesünk kihirdetésének, aki nem más, mint: 
Pinke Éva
Nyereménye egy Pavotube II 6C LED lámpa, amihez ezúton is gratulálunk!
Nincs is más hátra, mint újra megköszönni és ígéretet tenni, hogy a jövőben még többet szeretnénk foglalkozni hasonló közösségépítéssel, ehhez azonban az kell, hogy a Ti lendületetek is kitartson!
Találkozunk hamarosan!

Gergics Attila

















Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Matyi Tibor 1 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Sándor Anna 3 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 2 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 4 hónapja 0 hozzászólás